Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Huawei Nova 8i’nin Dörtlü Arka Kamera Kurulumunu Gösteren Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Huawei Nova 8i’nin Dörtlü Arka Kamera Kurulumunu Gösteren Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı

Huawei Nova 8i’nin Dörtlü Arka Kamera Kurulumunu Gösteren Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, birkaç gün önce yeni bir cihaz olan nova 8i modelinin Güneydoğu Asya ülkelerine geleceğini duyurmuştu. Şirket, modelin taşıyacağı en önemli özellikleri de meraklılarla paylaştı. Telefonun neye benzeyeceğine dair herhangi bir açıklama yapılmamış, tanıtım gerçekleşmemişti; ta ki bugüne kadar.

Satışa sunulacağı tarih hakkında henüz bilgi sahibi olmadığımız nova 8i’nin render görüntüleri, bugün ortaya çıktı. İnternette dolaşan fotoğraftan çıkarılabilecek en kolay şey, cihazın 4 lensli arka kamera kurulumu oldu.

Çember panelde 4 lensli kamera kurulumu:

huawei nova 8i

Huawei nova 8i’nin bugün ortaya çıkan render görüntüleriyle birlikte cihazın arka kısmıyla ilgili bir nebze fikir sahibi olduk. Yeni modelin 3400 mAh batarya, Snapdragon 662 yonga seti ve Android 10 desteği gibi birkaç özelliği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Kamera kurulumunda ise 64 MP’lik bir ana kamera, 8 MP’lik bir ultra geniş açılı kamera ve 2 adet 2 MP’lik, makro ve derinlik gibi amaçlarda görev alacak sensörler olacağı belirtilmişti. Bugün bu kurulumun nasıl bir tasarımla telefona dahil edildiğini görmüş olduk.

Huawei nova 8i’nin render görüntüleri, telefonun arka kısmının yarısını ve sağ kenarının bir kısmını meraklılara sunmuş oldu. En çok göze çarpan kamerada bahsedilen 4 lensi görmek kolaydı. Eşit boyutlarda 4 lensi gördüğümüz bir diğer telefon, geçen sene çıkış yapan nova 8 SE’ydi. Ancak bu modelin aksine yeni cihazda, lensler çember bir panele yerleştirilmiş. Panelin hemen yanındaysa flaş ışık kaynağı bulunmakta.

Fotoğrafa göre sol, telefona göre sağ kısımda ise 2 buton görüyoruz. Bu butonlar için iki ihtimal var: Sadece ses seviyesi için olabilir ve kilit, güç gibi tuşlar farklı yerlerde bulunabilir. Ya da tek buton olarak gördüğümüz bir buton, 2 yönlü basışa sahip olarak ses seviyesini ayarlamak için kullanılıyor olabilir. Diğer buton da kilit ve güç butonu olarak oraya yerleştirilmiş olabilir.

Dediğimiz gibi nova 8i’nin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Fiyat konusunda da herhangi bir açıklama yapılmış değil. Ancak büyük ihtimalle konu hakkındaki güncellemeleri yakın zamanda alacağız.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.