Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Hyundai’nin Avrupa Sorumlusu, Uçan Arabaların Gerçeğe Dönüşeceği Tarihi Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hyundai'nin Avrupa Sorumlusu, Uçan Arabaların Gerçeğe Dönüşeceği Tarihi Açıkladı

Hyundai'nin Avrupa Sorumlusu, Uçan Arabaların Gerçeğe Dönüşeceği Tarihi Açıkladı

Yaşanan teknolojik gelişmeler dünya genelinde büyük yenilikler yaşanmasına yol açarken, otomobil sektörü de bu yeniliklerden üzerine düşeni alıyor. Bir yandan elektrik motorlu otomobiller giderek yaygınlaşırken diğer yandan da bir dönemler rüya oldukları düşünülen uçan otomobiller gerçek olmaya başlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hyundai Avrupa operasyonlarının CEO’su Michael Cole, uçan arabaların ne zaman gerçeğe dönüşeceğini açıkladı.

Michael Cole tarafından yapılan açıklamalara göre Hyundai, özellikle de şehir içi hava ulaşım sistemlerine büyük yatırımlar yapıyormuş. Uçan araba ve drone taksi gibi araçları geleceğin bir gerçeği olarak gördüklerini belirten Cole, giderek kalabalıklaşan metropol kentlerde alternatif ulaşım araçlarının büyük önem kazanmaya başladığını, buna çözüm üretmeye çalışan paydaşlardan bir tanesinin de Hyundai olduğunu belirtiyor.

Uçan arabalar, 2030 yılına kadar gerçeğe dönüşecek

Hyundai uçan araba

Hyundai Avrupa operasyonları birimi CEO’su Micheal Cole’e göre uçan arabalar için hala biraz zaman var. Ancak içerisinde bulunduğumuz on yıllık sürecin özellikle de ikinci yarısında çok önemli gelişmeler yaşanabileceğini söyleyen Cole, uçan arabaların 2030 yılında gerçek olabileceğini belirtiyor. 

Micheal Cole, uçan arabaların neden 2020’li yılların ikinci yarısında daha önemli olacağını da açıklıyor. Ona göre giderek artan hava kirliliği ve elektrik motorlarının fosil yakıtlı motorların yerine geçmeye başlaması, şirketlere yeni fırsatlar sunmaya başladı. İşte bu fırsatlardan bir tanesi de uçan arabalar. Cole’ün açıklamalarının gerçek olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor ancak yapılan bu açıklamalar, yalnızca Hyundai’ın değil diğer şirketlerin de bu tür araçları önemsediğinin bir göstergesi…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.