Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

İBB Meclis Komisyonu, Metrolara İnternet Getirilmesi Kararını Onayladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İBB Meclis Komisyonu, Metrolara İnternet Getirilmesi Kararını Onayladı

İBB Meclis Komisyonu, Metrolara İnternet Getirilmesi Kararını Onayladı

Raylı sistemlere çok önceden geçmiş olan ülkelerde görülüyor olsa da başka birçok yerdeki metroya yeni yeni geldiğini gördüğümüz internetin son durağı İstanbul metrosu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyesi Dr. Taylan Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul metrosuna internetin geleceğini açıkladı.

Oldukça sevindiren bu haberle birlikte internetin, diğer illerdeki metrolara da gelmesi bekleniyor. Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Dr. Taylan Yıldız’ın yapmış olduğu paylaşım

Dr. Taylan Yıldız Paylaşımı

Söylediğimiz gibi açıklamalarını Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olan Yıldız, “İstanbul metrosuna internet geliyor! Başardık! Birlikte çok güçlüyüz gençler!!! Çok” sözleriyle sevincini aktardı. 

Buna ek olarak da “Bu emsal teşkil edecek. Umarım Ankara ve İzmir metrolarında da İnternet ivedilikle açılacaktır” diyerek Ankara ve İzmir’de bulunan metrolar için de aynı sevindirici gelişmenin beklendiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu Paylaşımı

Ekrem İmamoğlu da konuyla ilgili açıklamalarını Twitter hesabı üzerinden paylaştı. İmamoğlu, “Metrolara internet sağlamak için altyapıyı hazırlamış sürecin önündeki engellerin kalkması için çaba sarf ediyorduk. Bugün İBB Meclis Komisyonu’ndan karar geçti. Sınırsız internet erişimi için çaba sarf eden herkese ve Meclis Üyemiz Taylan Yıldız’a teşekkürler” sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Bu gelişmenin, metro ile ulaşımı sık sık kullanan kişiler için oldukça sevindirici olduğu söylenebilir. Metroyu nadiren kullanmakta olan kişiler ise bu ulaşımı tercih ettiklerinde dışarı ile bağlantılarını koparmamış olacaklar. Diğer iller hakkında gelişmeler ortaya çıktığında sizlere aktarıyor olacağız. Konuyla ilgili yorumlarınızı yorum kısmında belirtebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.