Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

İlk Nesil iPad’in Çift Bağlantı Girişine Sahip Prototip Fotoğrafları Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İlk Nesil iPad'in Çift Bağlantı Girişine Sahip Prototip Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İlk Nesil iPad'in Çift Bağlantı Girişine Sahip Prototip Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Giulio Zompetti gibi teknoloji severlerin internete sızdırdığı bazı prototip görüntüleri, bugün günlük hayatımızın bir parçası haline gelen tablet ya da telefon gibi akıllı cihazların ilk hallerini gözler önüne seriyor. 

Apple’ın artık piyasada bulunmayan nadir cihazların bir koleksiyonunu yapan Zompetti, markanın ilk nesil iPad’lerinde aslında iki farklı bağlantı girişi kullanmak istediğini ancak daha sonrasında vazgeçtiğini gösteren bir iPad prototipi paylaştı.

Prototipe göre bağlantı girişi hem altta hem de sol tarafta konumlandırılmış

iPad ilk nesil

İlk nesil iPad’ler, piyasaya 30 pinlik tek bağlantı girişi ile birlikte sunulmuştu. Alt kısımda bulunan bağlantı girişi sayesinde cihaz hem şarj edilebiliyor hem de Apple’ın kendi adı altında satışa sunduğu klavyeye takılabiliyordu. 

Zompetti’nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, ilk iPad prototipinde sadece altta değil, sol tarafta da bir bağlantı girişi yerleştirildiğini gösteriyor. Eş zamanlı şarj desteği sunması beklenen iki bağlantı girişi fikri, büyük ihtimalle üretimden kısa bir süre önce Steve Jobs tarafından reddedildi ve ilk nesil iPad’ler sadece tek bağlantı girişi ile satışa sunuldu. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.