Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

İngiltere’den Kripto Paraların Seyrini Değiştirebilecek Açıklama: Çok Tehlikeliler

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İngiltere'den Kripto Paraların Seyrini Değiştirebilecek Açıklama: Çok Tehlikeliler

İngiltere'den Kripto Paraların Seyrini Değiştirebilecek Açıklama: Çok Tehlikeliler

Kripto para piyasası, kısa bir süre önce büyük oranda düşüşe geçti. Elon Musk’ın Bitcoin’e karşı tutumundan sonra düşüşe geçen piyasa, Çin’in yapmış olduğu açıklamalarla beraber iyice değer kaybetmeye başladı. Piyasayı daha da dibe çekme potansiyeli olan bir diğer açıklama ise İngiltere Merkez Bankası’ndan geldi.

Daha önce kripto paraların bir geçerliliği olmadığını savunan İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, tüm kripto ve dijital varlıkların kamuya yönelik bir tehlike oluşturduğunu ve piyasaya yönelik duyulan heyecana karşı şüpheli olduğunu dile getirdi.

“Kripto varlıklar bir tehlike unsuru”

andrew bailey

Andrew Bailey, mayıs ayının başlarında yaptığı bir açıklamada kripto ve para kelimelerinin yan yana gelmemesi gerektiğini ve bu paraların ileride geçerliliğini kaybedeceğini açıklamıştı. Bailey, ses getiren açıklamasında “eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto para satın alabilirsiniz” ifadelerinde bulunmuştu.

Merkez Bankası Başkanı, bir süredir yüksek hacimde değer kaybeden kripto para piyasası için Reuters’a yeni bir açıklamada bulundu. Kripto ve tüm dijital para piyasasından şüphe duyduğunu dile getiren Bailey, insanların bu konuya karşı heyecanlı olmasına rağmen kripto varlıkların bir tehlike unsuru olduğunu belirtti. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.