Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

iOS 15 Güncellemesini Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iOS 15 Güncellemesini Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu

iOS 15 Güncellemesini Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu

Apple, bu hafta başında merakla beklenen WWDC 2021 konferansını gerçekleştirdi. Tüm Apple cihazlar için geliştirilen en yeni işletim sistemlerinin tanıtıldığı etkinlikte beklentilerin aksine herhangi bir donanım karşımıza çıkmadı.

Şirketin gizlilik ve güvenlik geliştirmelerine yönelik çalışmalarının yanında geliştirici araçlarını da gördüğümüz etkinliğin en çok merak edilen yeniliklerinin başında ise iOS 15 geliyordu. Milyonlarca iPhone kullanıcısının telefonlarına çeşitli yenilikler getirecek iOS 15’in şimdi de hangi iPhone’lar için geleceği belli oldu.

iOS 14 yüklü bütün iPhone’lara müjde:

iOS 15

Apple’ın başarısının en büyük kaynaklarından biri, tüm cihazları arasında kurduğu kusursuz ekosistemi desek yanılmış olmayız. Her ne kadar geçmişte bu ekosistemde eskiyi eleyerek cihazlarını yeni yazılımlar ile yavaşlatmakla suçlanmış olsa da Apple, yeniliklerini müşteri kitlesinin büyük bir kısımına sunarak kullanıcılarının gönlünü kazanıyor. 

Sunacağı yüksek gizlilik ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeken iOS 15 güncellemesi, iOS 14 yüklü tüm iPhone’lar için gelecek. Bu da iPhone kullanıcılarının çok büyük bir kısmının yeni iOS sürümü ile tanışabileceği anlamına geliyor. Ancak Apple, iOS 14 kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılarını da yarı yolda bırakmayacağını söylüyor. Buna göre iOS 15 çıktıktan sonra da iOS 14 güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

iOS 15 güncellemesi alacak iPhone modelleri:

iPhone 12 Serisi iPhone SE (2020 Model) iPhone 11 Serisi iPhone X Serisi iPhone 8 ve 8 Plus iPhone 7 ve 7 Plus iPhone SE (2016 Model) iPhone 6s ve 6s Plus sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.