Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

İstanbul’da Korkutan Deprem: Kandilli Büyüklüğünü 4.2 Olarak Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

İstanbul'da Korkutan Deprem: Kandilli Büyüklüğünü 4.2 Olarak Açıkladı

Geçtiğimiz dakikalarda İstanbul’da yaşayan birçok vatandaş, korkutan bir depreme maruz kaldı. Fazlasıyla kısa sürdüğü aktarılan deprem, uzun süredir deprem korkusu yaşayan İstanbulluların bir nebze daha korkmalarına neden oldu.

Bugün saat 15:07’de İstanbul ve Marmara bölgesini etkileyen depremin büyüklüğü ve merkezi hakkında yapılan açıklamalarsa şimdilik birbirinden farklı. AFAD tarafından aktarılan bilgilere göre deprem, 3,9 büyüklüğünde. Kandilli ise merkez üssü Sancaktepe-Ümraniye olarak verirken depremin şiddetini 4,2 olarak belirtiyor.

Kandilli 4.2, AFAD 3.9 olarak açıkladı:

kandilli

Kısa süreli gerçekleşen deprem hakkında henüz paylaşılan bir can ve mal kaybı bulunmuyor. Resmi kaynaklar tarafından paylaşılan bilgileri sizlere aktarıyor olacağız.

Deprem öncü müydü değil miydi?

Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener’le konuştuğunu söyleyen Candaş Tolga Işık, Özener’in sözlerini aktardı: “4,2 büyüklüğünde Kartal civarındaki Marmara’da bildiğimiz fayda oldu deprem… Öncü mü değil mi şu an söyleyemeyiz. Ancak ilerleyen saatlerde daha büyük depremler olursa bu yönde bir değerendirme yapılabilir.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.