Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Jake Paul, Bu Sefer Karma Dövüş Sanatçısı Nate Diaz’a Meydan Okudu: Seni Nakavt Edeceğim

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Jake Paul, Bu Sefer Karma Dövüş Sanatçısı Nate Diaz'a Meydan Okudu: Seni Nakavt Edeceğim

Jake Paul, Bu Sefer Karma Dövüş Sanatçısı Nate Diaz'a Meydan Okudu: Seni Nakavt Edeceğim

Son yıllarda kardeşi Logan Paul gibi karma dövüş sanatlarına merak salan YouTuber Jake Paul, bir UFC sporcusunu daha hedefine aldı. Yakın zamanda yine UFC’nin tanınan isimlerinden Tyron Woodley ile ringde karşılaşacak Paul, Nate Diaz’ı de listeye eklemeye karar verdi.

Jake Paul, Nate Diaz’a açık açık meydan okudu. Twitter’da isteğini belirten Paul, gönderisinde “Woodley’i nakavt ettikten sonra Nate Diaz’ı da nakavt edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Yenilgiyi gören Paul, Diaz’ı gözüne kestirdi

jake paul

UFC dövüşçüsü Nate Diaz, Conor McGregor’la olan maçı da dahil olmak üzere elde ettiği birçok zaferle biliniyor. 18 aydır ringlerden uzak olan Diaz, geçtiğimiz cumartesi gecesi Leon Edwards’a yenildi. Bu da oldukça yeni bir kariyere sahip olan Jake Paul’un dikkatini çekti. Twitter’da Diaz’a meydan okuyan YouTuber, kendinden emin konuştu. 

Nate Diaz, geçtiğimiz yıl Jake Paul’un Conor McGregor’a sataşması üzerine ağır konuşmuştu. Jake’ın meydan okuyucu videolarını gören Diaz, kendisinin “bir güzel benzetileceğini” ve dövüşemediğini ifade etti. Hafta sonu ringde Leon Edwards’a yenilen Diaz, Paul’un hedefi oldu. Geçtiğimiz aylarda eski MMA dövüşçüsü Ben Askren’ı alt eden Jake Paul, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Woodley’i nakavt ettikten sonra Nate Diaz’ı da nakavt edeceğim.” dedi. Paul’un patronu Dana White ise olay hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“O, hayranların gözdesi. Kazansa da, kaybetse de; berabere de kalsa insanlar onu izlemeyi seviyor. Bilmiyorum, olacakları göreceğiz.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.