Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Kayyım Tarafından Yönetilen Sürat Kargo ile Sürat Lojistik’in Satılmasına Karar Verildi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kayyım Tarafından Yönetilen Sürat Kargo ile Sürat Lojistik'in Satılmasına Karar Verildi

Kayyım Tarafından Yönetilen Sürat Kargo ile Sürat Lojistik'in Satılmasına Karar Verildi

Hükümet, FETÖ ile mücadele kapsamında örgütle bağıntılı olduğu tespit edilen şirketlerin tümüne önce el koymuş, sonra da bu şirketleri Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu‘na (TMSF) devretmişti. Bu şirketler arasında, Türkiye’nin bilindik kargo şirketlerinden olan Sürat Kargo ile Sürat Lojistik de bulunuyordu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı, bu şirketlerle ilgili yeni bir gelişmeye sahne oldu.

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre Sürat Kargo ile Sürat Lojistik, TMSF tarafından satışa çıkarılacak. Satış işlemi iki şirketin aynı anda satılmasını sağlayacak ve açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. TMSF, bu iki şirketin neden satıldığına dair resmi bir açıklama yapmadı.

Satış, 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek

Sürat Kargo satılıyor

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, satış işleminin gerçekleştirileceği tarihe de değiniliyor. Buna göre Sürat Kargo ile Sürat Lojistik, 28 Temmuz saat 14:30’da başlayacak toplantı sonucunda satılacak. Toplantıda öncelikle verilen tekliflerin değerlendirileceği, ardından da açık artırma işleminin başlayacağı ifade ediliyor. 

Resmi Gazete’de yer alan bilgilerde, Sürat Kargo ile Sürat Lojistik’in tahmini satış bedeline de vurgu yapılıyor. Buna göre bu iki şirket, toplamda 325 milyon TL gibi bir bedele satılacak. Satış işlemlerinin tamamlanmasından sonra kayyım olarak atanan TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik’le olan tüm bağını koparmış olacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.