Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Konami’den Kafa Karıştıran Paylaşım: Yeni Silent Hill Oyunu mu Geliyor?

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Konami'den Kafa Karıştıran Paylaşım: Yeni Silent Hill Oyunu mu Geliyor?

Korku oyunu denince akla gelen ilk serilerden biri olan ve 1999’dan bugüne pek çok oyunuyla oyun severlerin beğenisini kazanmayı başarmış bir seri var; Silent Hill. Ancak bu başarılı seri bir süredir yeni oyun söylentileriyle çalkalansa da serinin geliştiricisi Konami bu konuda epey sessizdi.

Özellikle geçtiğimiz sene yoğun olarak karşılaştığımız ‘Konami PS5’e özel bir Silent Hill ile gelecek’ iddialarına yönelik henüz bir doğrulama ya da resmi bir haber gelmese de serinin severleri en ufak bir ipucu ya da mesaj için gözlerini Konami’ye çevirmiş durumda. Haliyle Konami’nin resmi mağazasının attığı bir tweet, akıllara ‘acaba yeni Silent Hill serisi geliyor mu?’ sorusunu getirdi.

Oyuna dair kesin konuşamayız ama yeni Silent Hill lisanslı ürünleri geleceği kesin:

Konami Silent Hill

Official Konami Shop Twitter hesabında ‘Yakında’ mesajı ile paylaşılan görselde Silent Hill serisinin popüler kurgusal karakterlerinden Pyramid Head görünüyor. Bir Silent Hill karakterini ‘Yakında’ yazısı ile birlikte görmek her ne kadar heyecan yaratsa da bu paylaşımı yeni oyuna yönelik kesin bir kanıt olarak görmek çok da mantıklı değil.

Fakat tabii ki serinin yeni oyunu gelmeden önce ortalığı biraz hareketlendirmek isteyen Konami böyle bir hamle yapmış olabilir mi? Neden olmasın. Yine de biz bunu yeni lisanslı ve bolca ürkütücü Silent Hill ürünlerinin geleceğine yönelik bir haber olarak yorumlayalım. 

Bu arada da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen E3 etkinliğine, Konami’nin ‘Büyük projeler üzerinde çalıştığı için’ katılmadığını hatırlatalım. Bu büyük projelerin ne olduğunu bilmesek de özellikle önümüzdeki birkaç ayda Konami’den güzel haberler duymayı bekleyebiliriz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.