Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

La Casa de Papel’in Final Yapacağı 5. Sezon Hakkında Tüm Bildiklerimiz

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

La Casa de Papel’in Final Yapacağı 5. Sezon Hakkında Tüm Bildiklerimiz

La Casa de Papel’in Final Yapacağı 5. Sezon Hakkında Tüm Bildiklerimiz

İlk iki sezonu ‘binge watching’ (arka arkaya izleme) şeklinde bitirip diğer sezonu sabırsızlıkla bekleyen de var, sonraki sezonlardan ilk başlarda aldığı tadı alamayan da… Her şeye rağmen iyi bilinen bir gerçek var ki La Casa de Papel dünyayı kasıp kavuran, kafe temalarına ilham olan, hakkında bolca yazdırıp çizdiren bir dizi oldu.

Dili İngilizce olmayıp bugüne dek Netflix’te en çok izlenen yapım olma unvanını gururla taşıyan La Casa de Papel’in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı ve 5. sezon hakkında bilinenler haberimizde.

La Casa de Papel 5. Sezon hakkında tüm bildiklerimiz:

5. sezon 2021’de çıkacak Dizi oyuncular sebebiyle bitiyor Dizide yeni yüzler olacak 5. sezon 10 bölüm olacak Berlin’i yine göreceğiz Nairobi’yi yine göreceğiz Spin-off’lar görmemiz mümkün Profesör’ün sonu gelecek gibi

Haberler iyi! 5. sezon bu yıl geliyor

lacasa

Asırlar sürmüş gibi gelse de sonunda iyi haber geldi. Netflix geçen yıl Ağustos ayında La Casa de Papel’in 5. sezonla döneceğini resmi olarak duyurmuştu. Ancak Netflix’in de duyurduğu gibi: soygun sona eriyor. 5. sezonla final yapacak olan dizinin yönetmenleri “hayranların hayal ettiği şekilde bitireceğiz” diyor. Umarız La Casa de Papel’in kaderi de hayranlarının hevesini kursağında bırakan Game of Thrones’unkine benzemez… Yeni sezonun yaz aylarında gelmesi bekleniyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.