Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Lenovo, Dizüstü Bilgisayarları Bile Kıskandıracak Bazı Özelliklere Sahip Tableti Yoga Pad Pro’yu Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Lenovo, Dizüstü Bilgisayarları Bile Kıskandıracak Bazı Özelliklere Sahip Tableti Yoga Pad Pro'yu Duyurdu

Lenovo, Dizüstü Bilgisayarları Bile Kıskandıracak Bazı Özelliklere Sahip Tableti Yoga Pad Pro'yu Duyurdu

Çinli teknoloji devi Lenovo, iş odaklı en yeni tablet modeli Lenovo Yoga Pad Pro‘yu duyurdu. Bazı özellikleriyle dizüstü bilgisayarları bile kıskandırabilecek seviyede olan Yoga Pad Pro, standart bir tabletten ziyade klavyesiz bir dizüstü bilgisayara benziyor.

13 inç büyüklüğündeki LTPS LCD ekranında 2K çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı, yüzde 100 sRGB renk gamı, HDR10 ve Dolby Vision desteği gibi üst düzey özellikler sunan Lenovo Yoga Pad Pro, Snapdragon 870 işlemciden gücünü alıyor ve bu gücü 8 GB RAM ile destekliyor. Yoga Pad Pro’nun belki de en büyük eksiği, yalnızca Wi-Fi bağlantısını destekliyor olması.

lenovo tablet

Cihazın alt kısmında, arkaya doğru genişleyen kalın bir çıkıntısı ve bu çıkıntıya bağlı açılır kapanır bir stand bulunurken; Bu stand sayesinde Lenovo Yoga Pad Pro’yu oyun, okuma ve boyama gibi farklı modlarda kullanabiliyorsunuz. Söz konusu standı tableti masa üstünde konumlandırmak için kullanabileceğiniz gibi duvara asmak için de kullanabiliyorsunuz.

Dolby Atmos desteği ile gelen Lenovo Yoga Pad Pro; iki adet 2.5W, iki adet de 2W JBL hoparlöre sahip ve bu sayede bir tablete göre oldukça iyi bir ses deneyimi sunabilyor. USB-C 3.1’in yanı sıra bir mikro HDMI bağlantı noktasına da sahip olan tablet, bu sayede TV’ye görüntü yansıtma imkanı da sunuyor.

lenovo yoge pad pro

Lenovo Yoga Pad Pro özellikleri

13 inç, 2K, Dolby Vision ve HDR10 destekli LCD ekran Snapdragon 870 işlemci, Adreno 650 GPU 8 GB RAM, 256 GB depolama Android 11 işletim sistemi, ZUI 12.5 arayüz 8 MP ön kamera, 3D yüz tanıma için ToF sensörü 2 adet 2,5W; 2 adet 2W JBL hoparlör Wi-Fi 6, 2 x 2 MIMO, Bluetooth 5.2, GPS + GLONASS, USB 3.1 Type-C, micro HDMI bağlantı 10.200 mAh batarya, Quick Charge 4.0 hızlı şarj

Lenovo tarafından yapılan açıklamalara göre Yoga Pad Pro, 515 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Şu an için şirketin bir LTE ya da 5G destekli Yoga Pad Pro sürümü piyasaya sürüp sürmeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.