Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Lenovo, Özellikle Dizüstü Bilgisayar Kullanıcılarının Hayatını Kolaylaştıracak Smart Display’i Yayınladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Lenovo, Özellikle Dizüstü Bilgisayar Kullanıcılarının Hayatını Kolaylaştıracak Smart Display'i Yayınladı

Lenovo, Özellikle Dizüstü Bilgisayar Kullanıcılarının Hayatını Kolaylaştıracak Smart Display'i Yayınladı

Günümüzde özellikle iş amaçlı dizüstü bilgisayarını sürekli yanında taşıyan bilgisayar kullanıcıları, iş ortamını genişletmek için bilgisayarlarını monitörlere taktıklarında sıkıntılarla karşılaşabiliyorlar. Kullanıcılar, verimlilik için standartlaştırdıkları iş ortamını farklı monitörlerde yeniden ayarlamak, hatta aynı monitöre aynı bilgisayarı taktıklarında da ortamı en baştan düzenlemek zorunda kalıyorlar.

Bilgisayar dünyasının büyük isimlerinden Lenovo da bu sorunu gördü ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için oldukça faydalı bir uygulama yayınladı. Microsoft Store’da yayınlanan ‘Lenovo Smart Displays‘ isimli uygulama, kullanıcıların iki ekran kullanmaları durumunda standart bir uygulama konfigürasyonu oluşturmalarına olanak tanıyor.

Ekran yerleşiminizi standartlaştırın:

lenovo

Lenovo Smart Displays uygulamasını indirdiğinizde hangi ekranda hangi uygulamaların çalıştırılacağını önceden belirleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte bilgisayarı bir monitöre bağladıktan sonra ayarladığınız sesli bir komutu kullanarak istediğiniz uygulama yerleşimini aktifleştirebiliyorsunuz. Bu da özellikle zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Ayrıca bilgisayarınızı farklı ekranlara bağlıyorsanız, yeni bir ekran tespit edildiğinde uygulama otomatik olarak depolanan konfigürasyonları arıyor. Daha önce aynı konfigürasyonda bir ayar yapıldıysa bu konfigürasyondaki yerleşim ekrana yansıtılıyor. Hiçbir konfigürasyon yapmadıysanız, bu ekranı bir sonraki kullanım için cihazınıza kaydedebiliyorsunuz.

Lenovo’nun Microsoft Store’da yayınladığı Smart Displays uygulamasını indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde cihazınıza kurmak için açılan sayfadaki “Al” seçeneğine tıklamanız yeterli. Uygulama, hem x64 hem de x86 mimarili Windows 10 işletim sisteminde çalışıyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.