Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Mark Zuckerberg’in ‘Meme’ Haline Gelen Bembeyaz Yüzlü Fotoğrafı Özel Tasarım Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mark Zuckerberg'in 'Meme' Haline Gelen Bembeyaz Yüzlü Fotoğrafı Özel Tasarım Oldu

Mark Zuckerberg'in 'Meme' Haline Gelen Bembeyaz Yüzlü Fotoğrafı Özel Tasarım Oldu

Facebook kurucu ve CEO’su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz aylarda ilginç bir fotoğraf ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Tatildeyken kartal gözlü birisi tarafından çekilen bu fotoğrafta sörf yapmakta olan Mark Zuckerberg’in bembeyaz olmuş yüzü bulunuyordu. Fotoğraf o kadar eğlenceli görünüyordu ki mizahşör internet kullanıcıları, bu fotoğrafa türlü türlü yorumlar ve çeşitli düzenlemeler yapmaktan geri kalmamışlardı.

Mark Zuckerberg’in meme haline gelen fotoğrafındaki ilginçlik, yüzüne sürdüğü güneş kreminden kaynaklanıyordu. Kremi biraz fazla kaçıran Zuckerberg’in yüzü bembeyaz görünüyor, bu da doğrusu oldukça komik görünüyordu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Facebook CEO’su, basından kaçabilmek için böyle bir şey yaptığını ancak saklanamadığı gibi internet kullanıcılarının da dilini düştüğünü söylemişti. Şimdi bu fotoğrafla ilgili garip bir gelişme yaşandı.

Mark Zuckerberg’in meme olan fotoğrafı şuydu

Mark Zuckerberg

Görünen o ki Zuckerberg, bir tasarımcı ile anlaşarak bu fotoğrafı bir tasarım haline getirtti. Özel olarak hazırlanan tasarımı Instagram hesabından paylaşan Zuckerberg, paylaşımının açıklama kısmı aracılığıyla da bir açıklama yaptı. Sözlerine, tasarımcıya teşekkür ederek başlayan Zuckerberg, bunun yeni sörf tahtası olduğunu ifade etti. Zuckerberg ayrıca, “Güneşin hiç şansı yok.” dedi.

İşte Mark Zuckerberg’in sörf tahtasına yapılan özel tasarım

Instagram

Mark Zuckerberg’in Instagram hesabından yaptığı paylaşım, kullanıcılardan da büyük ilgi gördü. Kimi kullanıcılar, bu tasarımı fazlasıyla büyüleyici bulurken kimileri ise hala bu kadar güneş kremi sürmenin mantığını anlamaya çalışıyordu. Paylaşıma yorum yapan bir kullanıcı ise bu tasarımın meme dünyasının nirvanası olduğunu söyledi. Peki siz, Mark Zuckerberg’in yeni sörf tahtasındaki tasarımı nasıl buldunuz?

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.