Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Marvel’in Asya’ya Adım Attığı Shang-Chi Filminden Aksiyona Doyacağınız Bir Sahne Yayınlandı [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Marvel'in Asya'ya Adım Attığı Shang-Chi Filminden Aksiyona Doyacağınız Bir Sahne Yayınlandı [Video]

Marvel'in Asya'ya Adım Attığı Shang-Chi Filminden Aksiyona Doyacağınız Bir Sahne Yayınlandı [Video]

Marvel’ın ilk defa Asya kökenli bir süper kahramanı konu aldığı Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings (Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi) filmi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen filmin yayınlanmasına bir aydan daha kısa bir süre kalmışken Marvel, filme ait aksiyon dolu bir sahneyi izleyicilerle buluşturdu. 

Yaklaşık bir dakika uzunluğundaki bu video, Marvel’ın henüz pek tanınmayan kahramanlarından Shang Chi’nin 20 kişiden fazla bir orduya karşı tehlikeli bir yerde verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor. Dilerseniz 3 Eylül’de çıkacak filmin 1 dakikalık sahnesine daha yakından bakalım.

Marvel’ın Shang-Chi filminden bir dakikalık kesit:

Bilidğiniz üzere Avengers defterini kapatan Marvel, pandeminin önüne koyduğu engelleri aştıktan sonra MCU’nun 4. aşaması için hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Marvel Sinematik Evreni’ne yeni bir boyut kazandıracak bu film, daha önce Marvel filmlerinde gördüğümüz ancak karakter hakkında pek de bilgi sahibi olamadığımız Asya kökenli süper kahraman Shang-Chi’nin yaşadıklarını konu alıyor. 

Destin Daniel Cretton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bu filmin oyuncu kadrosunda, Simu Liu, Awkwafina ve Tonu Chiu-Wai Leung bulunyor. 3 Eylül’de yayınlanacak filmin hemen ardından, Marvel’ın en iddialı olduğu yapımlardan biri Eternals 5 Kasım’da vizyona girecek.

3 Eylül’de vizyona girecek Shang-Chi fragmanı:

5 Kasım’da vizyona girecek Eternals fragmanı

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.