Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Marvel’s Avengers’ın Genişletme Paketi Black Panther – War for Wakanda Duyuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Marvel's Avengers'ın Genişletme Paketi Black Panther - War for Wakanda Duyuruldu

Marvel's Avengers'ın Genişletme Paketi Black Panther - War for Wakanda Duyuruldu

Square Enix, özellikle Marvel Sinematik Evreni’nin en popüler olduğu dönemde duyurularak beklentileri arşa çıkaran ancak yayınlanan ilk tanıtım videosu ile hayal kırıklığı yaratan 2020 yapımı oyunu Marvel’s Avengers için yeni bir genişletme paketi yayınlamaya hazırlanıyor. Oyuna gelecek bir sonraki genişletme paketi Black Panther – War for Wakanda için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Adından da anlaşılabileceği gibi ilk kez Captain America: Civil War filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yapan ve geçtiğimiz dönemde hayatını kaybeden Chadwick Boseman’ı Marvel hayranlarının sevgilisi haline getiren Black Panther karakterini merkezine alan genişletme paketinde, saldırı altındaki Wakanda‘yı korumaya çalışacağız.

black panther

Black Panther – War for Wakanda’da hedef elbetteki vibranyum olacak. Bu yapımdaki ana düşman ise Klaw. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Stadia için yayınlanan Marvel’s Avengers’ı daha da keyifli bir oyun haline getirecek Black Panther – War for Wakanda, Ağustos 2021‘de oyunseverlere sunulacak.

Black Panther – War for Wakanda tanıtım videosu

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.