Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Medya Dünyasını Yerinden Oynatacak İddia: Doğanlar, Show TV ve Habertürk’ü Satın Almaya Hazırlanıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Medya Dünyasını Yerinden Oynatacak İddia: Doğanlar, Show TV ve Habertürk'ü Satın Almaya Hazırlanıyor

Medya Dünyasını Yerinden Oynatacak İddia: Doğanlar, Show TV ve Habertürk'ü Satın Almaya Hazırlanıyor

Gazeteci Selçuk Eken, Facebook hesabından paylaşmış olduğu bir gönderi ile medya sektörünü yakından ilgilendiren dikkat çekici iddialar ortaya attı. Eken’e göre üç yıl önce sahip oldukları medya kuruluşlarını Demirören Grubu’na satan ‘Doğanlar‘, sektöre dönmek için bazı görüşmelere başlamış durumdalar.

“Aydın Doğan’ın kızı Arzuhan Yalçındağ, Show TV ve Habertürk‘e görücü gitti…” diyerek Yalçındağ’ın Habertürk’ü satın almak için görüşmelerde bulunduğunu söyleyen Eken, Yine aynı paylaşımın altına “İlginç iddia…” şeklinde bir yorum da attı ve bir anlamda konunun henüz söylentiden ibaret olduğunu belirtmiş oldu.

selçuk eken iddia

Selçuk Eken’in paylaşımının altına yorum atan Hakan Demir ise “Kırmızı Kedi kitap evlerini ve Emek Dağıtım‘ı da satın aldılar. Sattıkları D&R’a rakip olarak dönüyorlar sektöre” diyerek yakın zamanda D&R’a rakip bir kitap evi zinciri ile de karşılaşabileceğimizi öne sürdü. Ancak henüz bu açıklamaların da birer iddiadan öteye geçmediğini hatırlatmamız gerekiyor.

Doğan Medya, 2018 yılında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapmış olduğu açıklamada başta Hürriyet, Posta, Fanatik gibi gazeteler ve Kanal D, CNN Türk gibi televizyon kanalları olmak üzere sahip olduğu medya kuruluşlarını 916 milyon dolar karşılığında Demirören Grubu’na sattıklarını duyurmuştu.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.