Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Mehmet Aydın, Rakip İnternet Sitesi Kuran Eski Çalışanını Kaçırıp Sorgulamış

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mehmet Aydın, Rakip İnternet Sitesi Kuran Eski Çalışanını Kaçırıp Sorgulamış

Mehmet Aydın, Rakip İnternet Sitesi Kuran Eski Çalışanını Kaçırıp Sorgulamış

İlginç bir teslim olma kararı ile Türkiye’ye getirilen Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın‘ın, Çiftlik Bank’tan önce de benzer işlerle uğraştığı ortaya çıktı. Bursa 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan bir davaya göre Aydın, bundan yıllar önce iddia kuponu satan bir internet sitesi kurmuş. Üstelik bu internet sitesi, Tosuncuk’un başına o zamanlarda da bela açmış.

Edinilen bilgilere göre Aydın’ın yanında çalışan Doğukan A. isimli bir adam, daha sonra Aydın’ın yanından ayrılarak benzer bir internet sitesi kuruyor. Bunun üzerine ihanete uğradığını düşünen Aydın, 23 Haziran 2016 tarihinde Doğukan A. ile buluşuyor. Bu buluşma sırasında yaşananları telefonuyla kaydeden Aydın, hakkında bulunulan şikayet üzerine gözaltına alınınca, çektiği görüntüleri polise yakalatmış.

“Adam gibi yanımda çalış, çok güzel işler yapacağız demedim mi? Neyine yetmedi?”

Mehmet Aydın

Hürriyet’ten Musla Kesler’in erişmeyi başardığı dava dosyalarında yer alan bilgilere göre Mehmet Aydın, Doğukan A. ile buluştuktan sonra tehditler savuruyor. O anlarda “Seni döverim burada, o zaman konuşmaya başlarsın. İnşallah şifreyi unutmuşsundur da burada temiz bir dayak yersin benden. Buraya gelişini unutma, unutma tamam mı! Sözümü dinlersen korkacak bir şey yok. Biz adam yemiyoruz. Güzel güzel konuşuyoruz. Adam gibi yanımda çalış, çok güzel işler yapacağız demedim mi? Neyine yetmedi?” sözlerini sarf eden Tosuncuk, bu olay üzerine de Çiftlik Bank‘ı kuruyor.

Kesler’in iddialarına göre o dönemlerde yargılanan Mehmet Aydın, 7 yıl ceza alıyor. Ancak bu ceza, daha sonraki süreçte 7 aya düşürülüp erteleniyor. Bu da Mehmet Aydın’ın hayatına kaldığı yerden devam etmesine yol açıyor. Ve bugün, o yıllarda ertelenen ceza nedeniyle Türkiye’nin en büyük dolandırıcılık olaylarından bir tanesi gerçekleştirilmiş durumda…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.