Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Meksika’da Bir Seri Katil Şüphelisinin Evinde 3.787 İnsan Kemiği Parçası Bulundu (Şimdilik)

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Meksika’da Bir Seri Katil Şüphelisinin Evinde 3.787 İnsan Kemiği Parçası Bulundu (Şimdilik)

Meksika’da Bir Seri Katil Şüphelisinin Evinde 3.787 İnsan Kemiği Parçası Bulundu (Şimdilik)

Meksika’nın başkenti Mexico City (Meksiko), bugün fazlasıyla korkunç bir olayla tüm dünyada gündem oldu. Bir seri katil şüphelisinin evinde araştırma yapan yetkililer, evde 3.787 adet insan kemiği parçasına rastladı. Bu kemiklerin tamamının toplamda 17 farklı kurbana ait olduğu tahmin ediliyor. İşin daha da korkuncu, bu sayının bununla sınırlı olmadığı düşünülüyor.

Savcılar, seri katilin kurbanlarının yalnızca bununla sınırlı olduğunu düşünmediklerini aktardı. 17 Mayıs tarihinden bu yana yapılan kazılar sonucunda şu anlık bu kadar kanıt bulunmuşken, aynı mülkte kiralanan diğer odaların da aranacağı açıklandı. Yıllar önce ortadan kaybolan bazı insanların kimlik kartlarına ve bazı eşyalarına rastlandı. Bu da cinayetlerin yıllar öncesine kadar takip edilebileceği anlamına geliyor.

Katil, bir polis şefinin karısının öldürülmesiyle yakalandı:

meksika seri katil

Evdeki beton zeminlerin altında bulunan kemik parçalarının sayısı, cesetlerin olabilecek en küçük parçalara bölünmüş olabileceğini gösteriyor. Yetkililer tarafından sadece ‘Andres’ olarak anılan 72 yaşındaki şüphelinin eskiden bir kasap olduğu ve son kurbanını parçalara ayırdığı belirtildi. Şüphelinin vücudu 14 Mayıs’ta bir kasabın demir testeresi ve bıçağı ile parçalanan 34 yaşında bir kadın hakkında yargılanması istenmişti.

Katilin yakalanmasıysa yalnızca titizlikle yürütülen çalışmaların sonucu değildi. Katilin son kurbanı olduğu iddia edilen kadın, bir polis şefinin karısıydı. Kurban ortadan kaybolduğu gün alışverişe gitmişti ve katil de onun yanındaydı. Polis şefi, bu nedenle karısı geri dönmeyince bu kişiden şüphelenmeye başladı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis şefi, karısının katilin yaşadığı sokağa girdiğini, ancak bir daha o sokaktan çıkmadığını fark etti. Polisler şüphelinin evine gitti ve karşılarında polis şefinin karısının parçalanmış cesediyle karşılaştı. Olaylar, bunun ardından daha da büyüdü.

2007 yılında üretimi duran, çok eski video bantları bulundu:

meksika

Evde yapılan aramalar sonucunda kadın kıyafetleri, seçmen kimlikleri ve kurbanlarını kaydetmiş olabileceğini gösteren ses ve video kayıtları bulundu. Evde bulunan video bantları, 2007 yılında üretimi durdurulan 8 mm bantlara kadar uzanıyordu. Toplamda 28 adet 8 mm bant ve 25 VHS kaseti keşfedildi. VHS kasetleriyse 2016 yılından bu yana pek de kullanılmıyordu.

Bulunduğu açıklanan şeyler arasında 91 fotoğraf, sekiz cep telefonu, mücevherler ve makyaj malzemeleri de yer alıyordu. Kurbanların tanımlanmaları için kemik parçalarından DNA çıkarma çalışmalarıysa halen sürüyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.