Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Metal Gear Online 2’nin PC Uyumlu Sürümünden Tanıtım Videosu Geldi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Metal Gear Online 2'nin PC Uyumlu Sürümünden Tanıtım Videosu Geldi

Metal Gear Online 2'nin PC Uyumlu Sürümünden Tanıtım Videosu Geldi

2010’lu yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan Metal Gear Solid‘in çevrimiçi sürümü, geçtiğimiz yıl önemli bir gelişmeye sahne olmuştu. Bir grup geliştirici, bu oyunun “RPCS3” isimli PlayStation 3 emülatörü aracılığıyla PC’lerde oynanabileceğini açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz bir yıllık süreçte bu projeye ilişkin bir gelişme yaşanmadı, ta ki bugüne kadar. Geliştirici ekip şimdi, PC’de oynanabilecek “Metal Gear Online 2“nin tanıtım videosunu yayınladı.

TriggerHappy isimli bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen Metal Gear Online 2, oyunun KONAMI sunucularında oynanamayacak. Çünkü KONAMI, projenin tamamen dışında. Ayrıca şirket, oyunun PlayStation 3 sunucularını da çoktan kapattı. Ancak o yıllarda bu oyuna hayranlık duyduysanız, Metal Gear Online 2’yi PC’nizde oynayabileceksiniz.

Metal Gear Online 2

Matal Gear Online 2, oyunun orijinal haline yapılan işlemlerle PC’lere uyumlu hale getirildi. Geliştirici ekip, bu oyunu yapabilmek için RPCS3’ün özel bir derlemesini kullandıklarını belirtiyor. Projeleri için bir de Discord sunucusu açan TriggerHappy, sorun yaşayan oyunculara bu sunucu üzerinden yardımcı olacaklarını belirtiyor.

Eğer sizler de hayran yapımı olarak kabul edilebilecek Metal Gear Online 2 ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, buradaki bağlantı aracılığıyla oyunun Discord sunucusuna ulaşabilirsiniz. Oyunun fragmanını ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.