Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Microsoft Office’in Windows 11 Sürümü, Yeni Tasarımı ve 64 Bit Arm Desteğiyle Kullanıma Sunuldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü, Yeni Tasarımı ve 64 Bit Arm Desteğiyle Kullanıma Sunuldu

Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü, Yeni Tasarımı ve 64 Bit Arm Desteğiyle Kullanıma Sunuldu

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, gece saatlerinde Windows 11’in ilk önizleme sürümünü resmen yayınladı. Bu kararla birlikte Windows 11’i merak eden milyonlarca kullanıcı, Windows Insiders aracılığıyla Windows 11’in şimdiye kadarki en gelişmiş versiyonuyla tanışma imkanı yakalamış oldular. Yazılımları bir bir incelemeye başlayan kullanıcılar, Office uygulamalarının da Windows 11’den üzerine düşeni alacağını gözler önüne seriyor.

Windows 11’de yer alan Office uygulamalarını inceleyen kullanıcılar, uygulamanın hem tasarım hem de performans açısından geliştirilmiş olduğunu tespit ettiler. Bu bağlamda, yeni Office uygulamaları 64 bit Arm sürümüyle kullanıcılara sunulacak. Ayrıca belge oluşturmak isteyen kullanıcılar, artık karanlık ya da aydınlık tema tercihinde bulunabilecekler. Ayrıca yeni sürüm, tasarım açısından biraz daha sadeleştirilmiş gibi görünüyor.

Yeni Microsoft Office işte böyle görünecek

Microsoft Office Windows 11

Windows 11 için geliştirilmekte olan Microsoft Office’in en önemli özelliği, hiç şüphesiz 64 bit Arm sürümüyle gelecek olması. Bu durum, özellikle de Arm tabanlı cihaz kullanıcıların işine yarayacak. Çünkü Microsoft Office’in henüz beta aşamasında olan yeni sürümü, Arm tabanlı cihazlara da yerel bir yazılım olarak gelecek. Bu da emülatör zorunluluğunu ortadan kaldıracak ve başta performans olmak üzere yazılımın tüm işlevselliğini artıracak.

Microsoft Office’in son sürümünü kullanmak isterseniz, Office Insider programına da dahil olmanız gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Yani yalnızca Windows 11’i indirmek, yeni ofis uygulamalarını deneyimlemeniz için pek de yeterli değil. Ayrıca kullanıcılar, bu beta sürümü yüklemeden önce bilgisayarda yüklü olan tüm Office uygulamalarının kaldırılması gerektiğini söylüyorlar. Aksi takdirde yazılım çalışmıyormuş.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.