Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların Açılacağı Tarihleri Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların Açılacağı Tarihleri Açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların Açılacağı Tarihleri Açıkladı

Kimi zamandır uzun zamandır beklenen, kimininse kaçındığı yüz yüze eğitimin devamı kararı, bugün Twitter üzerinden duyuruldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, paylaştığı “kavuşuyoruz” girişli gönderiyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin sınıflara geri döneceği tarihi duyurdu.

Bugün akşam saatlerinde gerçekleşen kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 13 Eylül’de yüz yüze eğitime geçeceğini açıklamıştı. MEB’e bağlı okulların ne zaman açılacağına dair açıklama ise gecikmedi. Ziya Selçuk; ilkokulların yarın, ortaokul ve liselerin de 7 Haziran tarihinde açılacağını duyurdu.

Ziya Selçuk’un “Kavuşuyoruz” açıklaması

ziya selçuk açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; ilkokulların 1 Haziran’da, ortaokul ve liselerin de 7 Haziran’da açılacağını duyurdu. Twitter üzerinden duyurulan yeni düzenlemelere göre bu okullar, haftanın 2 günü açık olacak. Ancak köy gibi seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullar, haftanın 5 günü eğitime yüz yüze devam edecek. Okul öncesi eğitim kurumları ise önceden de olduğu gibi tam zamanlı olarak eğitime devam edecek. 

Yüz yüze eğitime katılım, isteğe bağlı gerçekleşecek. Okullarda gerekli her türlü hijyen şartı sağlanacak. 2020-2021 eğitim yılı, 2 Temmuz Cuma günü son bulacak

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.