Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ming-Chi Kuo: Apple, 2022 Yılında En Uygun Fiyatlı 6,7 İnçlik ‘iPhone 14 Max’i Tanıtacak

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ming-Chi Kuo: Apple, 2022 Yılında En Uygun Fiyatlı 6,7 İnçlik 'iPhone 14 Max'i Tanıtacak

Ming-Chi Kuo: Apple, 2022 Yılında En Uygun Fiyatlı 6,7 İnçlik 'iPhone 14 Max'i Tanıtacak

Mevzu bahis Apple olduğunda akıllara gelen ilk sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan deneyimli analist Ming-Chi Kuo, Apple hayranlarını sevindirecek bir açıklamada bulundu. Kuo tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, yeni ve uygun fiyatlı bir iPhone üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu telefonla ilgili hayal kurmaya başladıysanız, bir süre daha beklemeniz gerekeceğini söyleyelim.

Ming-Chi Kuo’nun açıklamalarına göre Apple, 2022 yılında da 4 adet iPhone modeli duyuracak. Bunlar, son yıllarda da olduğu gibi 6,1 inç ila 6,7 inç ekranlara sahip olarak gelecekler. Kuo, şirketin bu kez 6,7 inç ekranlı iPhone’u uygun fiyatlı yapacağını, bu telefonun muhtemel isminin “iPhone 14 Max” olacağını ifade ediyor. 

iPhone 14 Max’in fiyatı, 900 doların altında olacak

iPhone 14 Max

Ming-Chi Kuo, iPhone 14 Max’in fiyatının 900 doların altında olacağını ifade ediyor. Bu da Apple’ın, 6,7 inç ekranlı en ucuz iPhone’unun bu cihaz olacağını gözler önüne seriyor. Ancak Kuo, iPhone 14 Max’in teknik özelliklerine ilişkin bir açıklama yapmıyor. Apple’ın 6,7 inç ekranlı iPhone 12 Pro Max modelinin 1.099 dolar olduğunu düşünecek olursak, Apple’ın fiyatı kırpabilmek için bazı güncel teknolojilerden vazgeçmek zorunda kalabileceğini söyleyebiliriz.

Apple’ın son amiral gemisi iPhone ailesi, iPhone 12’ler. Şirket, yılın ilerleyen dönemlerinde iPhone 13 ailesiyle karşımıza çıkacak. Ming-Chi Kuo’nun bahsettiği model ise iPhone 14 ailesinin bir üyesi olacak. Yani iddialar kapsamındaki model, bu yıl karşımıza çıkmayacak. Elbette Apple tarafından bir ters köşe gelmez ise…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.