Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Mobil Nişancı Oyunu Brawl Stars’a Altın Kol Çetesi Adında Büyük Bir Güncelleme Geldi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mobil Nişancı Oyunu Brawl Stars’a Altın Kol Çetesi Adında Büyük Bir Güncelleme Geldi

Mobil Nişancı Oyunu Brawl Stars’a Altın Kol Çetesi Adında Büyük Bir Güncelleme Geldi

Clash of Clans ve Hay Day gibi başarılı oyunların arkasında yer alan isim Supercell, en sevilen oyunlarından Brawl Stars’a 12 Nisan itibarıyla yeni bir güncelleme getirdi. Yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte Brawl Stars’a iki yeni savaşçı ve birbirinden farklı onlarca kostüm eklenirken, oyun içi görselleştirmelerde iyileştirmelere gidildi. 

Altın Kol Çetesi (#goldarmgang) adı verilen yeni güncellemede Belle ve Squeak isminde iki yeni savaşçı eklendi. Belle Kromatik bir savaşçı olarak karşımıza çıkarken Squeak ise Yıldız Savaşları üçlüsünün bir parçası haline geldi. 

Yeni savaşçılar Belle ve Squeak’i yakından tanıyalım

Brawl Stars Belle

Kromatik savaşçı Belle Şokçu, Olumlu Dönüş ve Cezalısın ismini alan güçlerle donatılmış. Ana saldırı kategorisinde bulunan Şokçu, uzun menzilli elektro oklardan oluşurken Olumlu Dönüş ve Cezalısın güçleri sayesinde Belle, rakiplerinin şarjör değiştirmesini engelliyor ve bir yandan da koruma kalkanı kazanıyor.

Yeni savaşçının iki farklı gücü daha bulunuyor. Bunlardan ilki, gözcü işareti attığı rakibin daha fazla hasar almasını sağlayan Gözcü ve diğeri de düşmanlar tarafından tetiklendiğinde patlayan tuzak aksesuarı. 

Squeak

Yıldız Savaşları üçlüsünün bir parçası haline gelen Squeak’e baktığımız zaman ise yeni savaşçının yere veya düşmanların üzerine yapıştıktan kısa bir süre sonra patlayan bomba saldırısına sahip olduğunu görüyoruz. Ruff’un oyuncakları üzerinde bıraktığı salyalardan meydana gelen Squeak, Zincirleme Reaksiyon ve Süper Yapışkan güçleri sayesinde düşmana verdiği hasarı artırırken aynı zamanda onları yavaşlatabiliyor. 

Squeak, süper gücü sayesinde yapışkan bombaları fırlatıldıktan sonra altı parçaya ayırabiliyor ve bu sayede daha geniş bir alana hasar veriyor. Gerilme aksesuarını kullandığı zamanda ise bir sonraki ana saldırısının menzilini genişletebiliyor. 

Altın Kol Çetesi güncellemesi ile birlikte gelen diğer yenilikler

Altın Kol Çetesi

Brawl Stars oynarken gösterdiği üstün performansı tekrar izlemek isteyen oyuncular, ileri ve geriye sarma özelliğini kullanarak oyun içerisindeki en önemli anlara tekrar erişebilecekler. Aynı zamanda oyuncular, Eğitim Mağazası üzerinden Kupa Yolu Savaşçıları ve Brawl Pass Savaşçıları gibi kilitli öğeleri görüntüleyebilecekler. 

Yeni kostümlere sahip olunması için gerekenler;

Baş Düşman Bea | Supercell MAKE: 79 Elmas Neko Bea: 79 Elmas Altın Neko Bea: 149 Elmas Fener Sandy: 149 Elmas Mareşal Ruffs: 79 Elmas Altın El Belle: Brawl Pass ( 70. seviye) Silahşor Colt: Brawl Pass (1. seviye) Bar Demirbaşı 8-Bit Güç Ligi: 25,000 Yıldız Puanı Hızlı Silahşor Edgar: 79 Elmas Talih Düşmanı Tara: 149 Elmas Amber de la Vega: 149 Elmas El Yapımı Surge: 49 Elmas Saf Gümüş/Altın 10,000/25,000 Altın; Nita, Spike, Gene

Brawl Stars’ı Google Play Store üzerinden indirmek için buraya, App Store üzerinden indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.