Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Monster’dan Oyuncuların Kalbini Çalacak Yeni Ürün ve Projeler Geliyor: #WASD Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Monster'dan Oyuncuların Kalbini Çalacak Yeni Ürün ve Projeler Geliyor: #WASD Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı

Monster'dan Oyuncuların Kalbini Çalacak Yeni Ürün ve Projeler Geliyor: #WASD Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı

Yeni nesil grafik kartlarına sahip bilgisayar modellerini yakın zamanda kullanıcılara sunan Monster Notebook, aylardır hazırlandığı ve Türkiye’de “yılın en büyük online etkinliği” olarak tanımladığı Monster #WASD için geri sayımı başlattı. 30 Haziran saat 20.00’de YouTube ve Twitch üzerinden canlı yayınlanacak etkinlikte oyuncuların ilgisini çekecek önemli duyurular yapılacak. 

2021 itibari ile yeni bir döneme başlayan Monster Notebook, Monster #WASD’ı “oyundaki kazanma çabasının, kıran kırana geçen mücadelenin klavye üzerindeki adresi” olarak tanımlıyor. Etkinlikte oyun ve teknoloji dünyasına dair keşfettiği çözümleri ve geliştirdiği yenilikleri sunacak olan Monster’ın sunacaklarını heyecanla bekliyoruz.

Monster #WASD etkinliğine oyun, teknoloji ve yayıncılık dünyasından önemli isimler de katılacak:

monster wasd

Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz,  Kojima Productions Pazarlama Başkanı Jay Boor, Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, Monster Notebook CGO’su Cem Çerçioğlu,  Intel Türkiye Perakende Satış Direktörü Koray Yıldız,  NVIDIA Pazarlama ve Ürün Direktörü Mark Aevermann,  Teknoloji Editörü Mesut Çevik, Mete Özbey (EastergamersTV) Pelin Baynazoğlu (Pqueen)  Redbull Pazarlama Direktörü Çağdaş Yaltı,  Microsoft PC Gaming Direktörü Stephen Broadwell,  Monster Notebook CSO’su Bilgin Semiz,  Ahmet Sonuç (Jahrein).

IPSOS araştırmalarına göre Monster Notebook’un Türkiye’nin en çok tercih edilen oyun bilgisayarı markası olduğunu belirten Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Göktüğ Okan Oğuz, “Bu başarımızı uluslararası pazara da taşıyoruz ve Türkiye’den çıkan bir dünya
markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Oğuz, “Haziran ayı içinde, uzun süredir heyecanla beklenen yeni ürünlerimizin satışa çıkmasıyla ve ardından altı ay sürecek espor etkinliğimiz Intel Monster Reloaded’ın başlamasıyla birlikte 2021’in ikinci yarısına çok güçlü bir giriş yaptık. Önümüzdeki dönemde hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada yepyeni yatırımlarımız olacak. Ayrıca oyunculara, teknoloji tutkunlarına ve kreatif içerik üreticilerine destek sunacak heyecan verici projeler başlatıyoruz. Şu ana kadar Türkiye’de teknoloji ve oyun ekosisteminde bu kadar özenle hazırlanmış böyle bir etkinlik henüz yapılmadı.” dedi.

Tüm Monster Notebook’larda ve oyuncu ekipmanlarında %10 indirim başladı:

monster notebook

Monster Notebook, 15 Temmuz’a kadar tüm dizüstü bilgisayarlarda ve oyuncu ekipmanlarında geçerli yüzde 10 indirim yaptığını duyurdu. 31 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerli bir diğer kampanya kapsamında ise Yapı Kredi World kullanıcıları Monster Notebook alımlarında 3 ay ertelemeli 9 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Yalnızca www.monsternotebook.com.tr adresinden ve Monster Notebook mağazalarından yapılan alışverişlere özel bu iki kampanyadan aynı anda yararlanmak mümkün.

Bizler de Monster #WASD etkinliğine katılacak ve Monster’ın duyurularını sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.