Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Muharrem İnce’nin Gençlere ‘The Last of Us Atmayı Unutmayın’ Dediği YKS Tweeti Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Muharrem İnce'nin Gençlere 'The Last of Us Atmayı Unutmayın' Dediği YKS Tweeti Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Muharrem İnce'nin Gençlere 'The Last of Us Atmayı Unutmayın' Dediği YKS Tweeti Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Ülkemiz, oldukça kalabalık bir genç nüfusa sahip ve siyasetçiler için gençlerle iletişim kurabilmek oldukça önemli. Genç nesli yakalamak ve onları ‘bildiklerini, anladıklarını’ hissettirmek isteyen siyasetçiler, son dönemde gerçekleşen Twitch yayınlarıyla, attıkları tweetlerle sık sık gençlere mesajlar yolluyor. Ancak bu tavır her zaman umut edilen tepkiyi göremiyor, hatta kimi zaman tam tersi bir etki yaratabiliyor. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de bu akşam attığı bir tweet ile bu türden bir durumun içine düştü. Yarın gerçekleşecek YKS sınavı öncesi gençlere başarılar dilemek isteyen İnce, attığı tweette bir de oyun göndermesi yapmak istedi. Ancak atılan tweet, içerisinde yer alan ‘The Last of Us atmayı unutmayın’ ifadesi sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

The Last of Us Twitter’da trendlere girdi:

Muharrem İnce YKS

Muharrem İnce’nin tepki toplayan tweeti sonrası, 2013 yılında çıkan bir PlayStation özel oyunu olan The Last of Us, Twitter’da trendlere girdi. İnce, muhtemelen tweetinde geçtiğimiz sene bu zamanlarda oyun severler ile buluşan The Last of Us Part II’yi kast etmişti ancak oyunun çok oyunculu modu olmadığı için ‘The Last of Us atmak’ söylemi haliyle biraz garip kaçtı. Gerçi The Last of Us Part II’ye çok oyunculu modu gelecek ancak henüz bunun için erken diyebiliriz.

Twitter’da Muharrem İnce’nin tweetine gelen bazı tepkileri sizin için derledik. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yarın sınavdan çıktıktan sonra bir Last of Us atacak mısınız?

Muharrem İnce’nin YKS tweetine gelen bazı tepkiler:

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.