Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Neşet Ertaş’ın Hayatı Film Oluyor (Bilin Bakalım Yapımcısı Kim?)

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Neşet Ertaş'ın Hayatı Film Oluyor (Bilin Bakalım Yapımcısı Kim?)

Neşet Ertaş'ın Hayatı Film Oluyor (Bilin Bakalım Yapımcısı Kim?)

Türk müziğinin en önemli isimlerinden Neşet Ertaş‘ın hayatı, yakın bir gelecekte film haline gelecek. Projenin başında ise Ayla, Müslüm ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi yapımların ardındaki isim olan Mustafa Uslu olacak.

Bozkırın Tezenesi olarak da bilinen usta isim, film boyunca iki kişi tarafından canlandırılacak. Abdallık geleneğini sürdürmeye çalışan ozanlardan Bektaş Dolu, Neşet Ertaş’ın gençlik yıllarına hayat verecek. Ramazan Bağgül ise Neşet Ertaş’ın Almanya’dan Türkiye’ye olan serüvenini canlandıracak. 

Neşet Ertaş

Neşet Ertaş’ın hayatını anlatacak filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlendi. Daha önce Vizontele, Aşk Tesadüfleri Sever ve Gora gibi yapımlarda yönetmen olarak karşımıza çıkan isim, yine fazlasıyla popüler olacak bir yapıma imza atacak gibi duruyor. Müziklerini Yıldıray Gürgen’in hazırlayacağı filmin senaryosu ise Fulya Özcan ve Mert Dikmen tarafından kaleme alınacak.

Filmde, Neşet Ertaş’ın Prof. Erol Parlak ile röportaj ve şahsi görüşmelerine yer verilecek. Ayrıca abdallık kültürünün de anlatıldığı iki ciltlik seri olan Garip Bülbül, Neşet Ertaş da bu filmin ana konusunu oluşturacak. Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı filmin nerede yayınlanacağı şimdilik açıklanmadı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.