Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Netflix, ABD’nin En Azılı Uyuşturucu Kaçakçılarının Hayatını Anlatacak Belgeselin İlk Fragmanını Yayınladı [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, ABD'nin En Azılı Uyuşturucu Kaçakçılarının Hayatını Anlatacak Belgeselin İlk Fragmanını Yayınladı [Video]

Netflix, ABD'nin En Azılı Uyuşturucu Kaçakçılarının Hayatını Anlatacak Belgeselin İlk Fragmanını Yayınladı [Video]

Netflix, uzun bir süredir 1980’lerde ABD’nin en ünlü uyuşturucu kaçakçılarından Willy Falcon ve Sal Magluta’nın hayatlarını anlatacak bir belgesel üzerinde çalışıyordu. Tamamı gerçek görüntülerden ve hikayelerden oluşan bu belgesel Cocaine Cowboys: The Kings of Miami’nin ilk fragmanı yayınlandı

Önceki uyuşturucu ile alakalı belgesellere göre daha eğlenceli bir tarza sahip olacak Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, 45 dakika uzunluğunda 6 bölümden oluşuyor. ABD’nin en büyük uyuşturucu davalarında boy gösteren iki suçlunun hayatının anlatıldığı belgeselin yönetmen koltuğunda ise Billy Corben oturuyor.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami fragmanı

Willy Falcon ve Sal Magluta, uyuşturucu kaçakçıları arasında mega star olarak görülüyorlar. 1980’li yıllarda sadece Florida eyaleti içerisine 75 ton kokain sokmayı başaran ikili, ABD’nin en büyük uyuşturucu ağını oluşturmuş, Miami’nin “kokainin cenneti” olarak anılmasını sağlamışlardı.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, Billy Corben’in eğlenceli kalemiyle birlikte Florida’yı kasıp kavuran ikilinin hayatını anlatacak. 6 bölümden oluşacak belgesel, 4 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.