Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Netflix, Gerilim ve ‘Soygun’ Dolu Yeni Filmi Hırsızlar Ordusu’nun Fragmanını Yayınladı [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, Gerilim ve 'Soygun' Dolu Yeni Filmi Hırsızlar Ordusu'nun Fragmanını Yayınladı [Video]

Netflix, Gerilim ve 'Soygun' Dolu Yeni Filmi Hırsızlar Ordusu'nun Fragmanını Yayınladı [Video]

Zack Snyder’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve zombi-soygun temalı filmi Army of the Dead, geçtiğimiz Mayıs ayında Netflix’te yayınlanmıştı. Film yayınlandıktan sonra Army of the Dead’de usta bir hırsız rolünü oynayan Matthias Schweighöfer, filmin önceki zamanlarını anlatacak Army of Thieves adında yeni bir flmin yönetmenliğini üstlendiğini açıklamıştı.

Senarist koltuğunda yine Zack Snyder’ın oturduğu Army of Thieves’in ilk fragmanı yayınlandı. Ludwig Dieter tarafından yönetilen büyük soygunlara tanıklık edeceğimiz bu filmin başrollerinde Game of Thrones yıldızı Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee ve Jonathan Kohen yer alıyor.

Army of Thieves fragmanı

Justice League filmiyle DC evrenine veda eden Zack Snyder, 2004 yılında büyük ses getiren Dawn of the Dead filminden yola çıkarak kendi zombi evrenini yaratmak istedi ve işe, büyük bir oyuncu kadrosuyla Army of the Dead’den başladı. Hem akıllı zombi istilasını hem de büyük bir soygunu konu alan Army of the Dead’in başrollerinde Dave Bautista, Omari Hardwick, Ella Purnell ve Ana de la Reguera yer almıştı. Hatırlayacak olursanız biz de Webtekno ekibi olarak Zack Snyder ve Army of the Dead kadrosuyla röportaj yapabilme şansına erişmiştik.

Filmin yayınlanmasından hemen sonra Dieter rolündeki Matthias Schweighöfer, Army of the Dead’in önceki zamanlarında geçen ve büyük bir soygunu anlatacak Army of Thieves’in yönetmenliğini yapacağını açıklamıştı. Hatta yapılan açıklamaya göre Army of Thieves’in çekimleri, Army of the Dead henüz piyasada dahi yokken başlamıştı ancak heyecanı yükseltmek için ilk olarak Snyder’ın yönetmenliğini yaptığı film yayınladı.

Zack Snyder’ın zombi evreninin genişleteceği bu filmde gizemli bir kadın, Avrupa’nın farklı yerlerdeki bankaları soymak için en zorlu kasaları bile açma konusunda başarılı Dieter’den yardım istiyor. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.