Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Netflix’in Android Sürümüne İçeriklerin Kısmen İndirilmesi Özelliği Geldi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix'in Android Sürümüne İçeriklerin Kısmen İndirilmesi Özelliği Geldi

Netflix'in Android Sürümüne İçeriklerin Kısmen İndirilmesi Özelliği Geldi

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, Android kullanıcıları için çok önemli bir açıklama yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcılar artık, bir içeriğin belirli bir bölümünü indirerek izleyebilecekler. Bu sayede bir içeriği indirmek için kısıtlı zamanınız varsa, yalnızca indirdiğiniz kadarını izleyebileceksiniz. 

Netflix’in Android ekosistemi için geliştirilen mobil uygulamasına sunulan yeni özellik, kullanıcılara nefes aldıracak. Çünkü kısa süre sonra yolculuğa çıkacak olan bir kullanıcı, bu özellik sayesinde Netflix’teki bir içeriğin bir kısmını indirip, bunu çevrimdışı olarak izleyebilecek. Netflix bu sayede, indirmelerin yarıda kalması olayını tarihe gömmüş olacak.

Kısmi indirme özelliği, yakın gelecekte iOS’a da gelecek

Netflix

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, kısmi indirme özelliğinin bir süre sonra iOS ekosistemine de geleceği ifade edildi. Şirket kesin bir tarih vermemekle birlikte, bu özelliğin birkaç ay içerisinde iOS’ta test edilmeye başlayacağını belirtiyor. Özelliğin iOS’a ulaşması ile tüm Netflix aboneleri, kısmi indirme özelliğini deneyimleyebilecek gibi görünüyorlar.

Bu arada; Netflix’in mobil uygulamalasına gelen kısmi indirme özelliği, uygulamaya yeni bir bölüm eklemiyor. Mevcut sürümlerde yer alan “İndirilenler” bölümünde görülebilecek bu özellik, normal indirme özelliği gibi çalışıyor. İndirme yarım kaldığında ya da durdurduğunuzda ise o içeriğin indirilmiş kısmını yine aynı bölümde görüntüleyebileceksiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.