Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

NFT Çılgınlığında Satışa Çıkması Halinde Yüksek Paralara Satılacak 9 Tweet

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NFT Çılgınlığında Satışa Çıkması Halinde Yüksek Paralara Satılacak 9 Tweet

NFT Çılgınlığında Satışa Çıkması Halinde Yüksek Paralara Satılacak 9 Tweet

Dijitalleşmenin en son ürünlerinden biri olan NFT, kısa sürede büyük bir sükse yapmayı başardı. İlk Tweet için 2,5 milyon dolar teklif edildi. Çeşitli görseller, videolar, tuvalet kağıtları gibi birbirinden farklı pek çok şey NFT ile satılabiliyor.

Bugüne kadar belki de milyarlarca tweet atılmış olan Twitter’da bazı gönderiler ama aldıkları beğeni sayısıyla ama dönemsel önemleriyle geri kalan hemen hemen tüm tweetlerden ayrışmayı başarıyor. Satılması halinde ciddi paralar kazandırabilecek bazı gönderileri derledik.

Tarihin en meşhur selfiesi

ellen

Ellen DeGeneres tarafından Oscar ödül töreninde paylaşılan bu gönderi o dönemde oldukça popüler olmuş ve tüm zamanların en çok retweet edilen gönderileri arasına girmeyi başarmıştı. Aslında Galaxy Note 3 virali olan bu tweet ciddi rakama alıcı bulabilir.

Obama’nın Mandela alıntısı

obama

“Hiç kimse teninin rengi, geçmişi ya da dini nedeniyle başka bir insandan nefret ederek doğmaz” anlamına gelen bu söz aslında Nelson Mandela’ya aittir. Obama’nın yaptığı bu alıntı da özellikle ABD’de oldukça popüler.

Black Panther’e veda

chadwick boseman

ABD başta olmak üzere dünya çapında siyahilerin idolü haline gelen Marvel kahramanı Black Panther’i beyaz perdede Chadwick Boseman canlandırmıştı. Ünlü oyunu kanserden dolayı çok genç yaşta hayatını kaybetmişti.

BTS’in sevinci

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.