Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

NVIDIA, Otonom Araçlar İçin Yüksek Kalitede Haritalar Hazırlayan DeepMap’i Satın Aldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NVIDIA, Otonom Araçlar İçin Yüksek Kalitede Haritalar Hazırlayan DeepMap’i Satın Aldı

NVIDIA, Otonom Araçlar İçin Yüksek Kalitede Haritalar Hazırlayan DeepMap’i Satın Aldı

Teknoloji devi NVIDIA , yatırımları ile her gün dikkat çekmeye devam ediyor. Kaliforniya merkezli şirket, bu kapsamda otonom araçlar için yüksek kalite haritalar üreten DeepMap firmasını satın aldı.

Bu satın alım ile birlikte otonom araçlara yüksek kalitede haritalandırmayı çok daha efektif bir şekilde sunacağını açıklayan NVIDIA , “Otonom araç geliştiricilerinin yeni yollar açmasının zamanı geldi” dedi.

Yüksek kalitede haritalar

DeepMap sistemi

NVIDIA ‘nın otomotiv bölümünün yöneticisi olan Ali Kani, açıklamasında, “DeepMap’in haritalama ürünlerimizdeki performansı arttırmasını, dünya çapında haritalandırmalar yapabilmemizi ve otonom araçların haritalandırma kalitesini arttırmasını umut ediyoruz” dedi.

DeepMap kurucusu ve CEO’su olan James Wu ise “NVIDIA, dünyayı değiştiren muhteşem bir şirket. Bizimle güvenli otonom araçlar konusunda ortak bir vizyona sahip. NVIDIA sayesinde teknolojimizi ve kaynaklarımızı geliştirebilir ve çok daha hızlı bir şekilde çok daha insana ulaşıp faydalı olabiliriz” dedi.

NVIDIA Drive gelişecek

Nvidia Drive sistemi

NVIDIA , DeepMap’i satın alarak kendi otonom araç sistemi olan NVIDIA Drive’ı geliştirmeyi hedefliyor. Bu sistem sayesinde otonom araçlar, internet bağlantıları olsa da olmasa da her zaman nerede olduklarını ve nereye gittiklerini bilebilecek. Ali Kani, açıklamasında ayrıca “DeepMap otonom araç piyasasında eşsiz işler başaran önemli bir firma, onların bu derin ve yaratıcı fikirlerine destek olmak ve onlarla ortaklaşa çalışmak bizim için mutluluk verici” dedi.

Satın alma işleminin 2021 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.