Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

O Paraya Sıfırdan Uygulama Yapardık: Slack, 27 Milyar Dolara Resmen Satıldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

O Paraya Sıfırdan Uygulama Yapardık: Slack, 27 Milyar Dolara Resmen Satıldı

O Paraya Sıfırdan Uygulama Yapardık: Slack, 27 Milyar Dolara Resmen Satıldı

Bulut tabanlı ekip iş birliği uygulaması olan Slack, özellikle pandemiden sonra tıpkı Zoom gibi iş dünyasında kendisine sağlam bir yer edinmeyi başarmıştı. Evden çalışmak zorunda kalan tüm şirketlerin kullandığı bir uygulama haline gelen bu platform, bulut tabanlı yazılım şirketi Salesforce.com tarafından dudak uçuklatan bir meblağ karşılığında satın alındı.

Aralık 2020 yılından beri platformu satın almak isteyen Salesforce.com, yaklaşık 7 ay süren anlaşmanın sonucunda Slack’i tam 27,7 milyar dolara satın aldı. Satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Salesforce.com, kendi uygulamalarını Slack’e entegre etmeye başlayacak.

“Birlikte kurumsal yazılımın geleceğini şekillendireceğiz”

slack salesforce

Şirket çalışanlarının mesajlaşmasını, belge ve fotoğraf gibi verileri göndermesine olanak sağlayan Slack, aynı zamanda kullanıcılarına sesli sohbet özelliği de sunuyor. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıya ulan platform, e-posta mantığını öldürme potansiyeline sahip bir yer olarak görülmeye başlanmıştı.

Salesforce.com, özellikle son 2 yılda daha da popülerleşen Slack’i satın almaya karar verdi ve teklifini 2020 yılının Aralık ayında şirkete sundu. Uzun süren görüşmeler sonucunda kurucuları Stewart Butterfield, Eric Costello, Carl Henderson ve Serguei Mourachov, Slack’i 27,7 milyar dolar karşılığında satmaya karar verdi.

Salesforce CEO’su Marc Benioff, yapılan anlaşma sonrasında şu açıklamalarda bulundu; “Dünyanın herhangi bir yerinden çalışanlar ve müşteriler arasında iş akışı sağlayarak kurumsal yazılımın geleceğini şekillendireceğiz.”

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.