Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Opel’in Ödül Üstüne Ödül Alan CEO’su Gidiyor, Yerine Renault’nun En Önemli İsimlerinden Biri Geliyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Opel'in Ödül Üstüne Ödül Alan CEO'su Gidiyor, Yerine Renault'nun En Önemli İsimlerinden Biri Geliyor

Opel'in Ödül Üstüne Ödül Alan CEO'su Gidiyor, Yerine Renault'nun En Önemli İsimlerinden Biri Geliyor

2021 yılının ilk aylarında PSA ve FCA otomobil gruplarının birleşmesiyle oluşan Stellantis, elektrikli otomobile geçiş sürecinde yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde şirketin elektrikli otomobil ağını genişletmek için 36 milyar dolarlık yatırım yapmaya hazırlandığını ve kısa sürede şarj olup uzun menzile sahip elektrikli otomobiller için çalışmalara başladıklarını paylaşmıştık.

Otomobil devi, şimdi ise grubun en önemli markalarından biri olan Opel’in CEO’sunda değişiklik yapıldığını açıkladı. Önceden Opel’in CEO koltuğunda Michael Lohscheller otururken, bu koltuğu daha önce Volkswagen ve Renault gibi dev markalarda görevli Uwe Hochgeschurtz devralacak.

1 Eylül’den itibaren Opel’in yeni CEO’su Uwe Hochgeschurtz olacak

opel

Stellantis tarafından yapılan açıklamaya göre yeni CEO değişikliği, 1 Eylül 2021 tarihinde yapılacak ve o tarihe kadar koltukta Lohscheller oturmaya devam edecek. Loscheller, 2017 yılında Opel’in Groupe PSA’ya geçmesiyle birlikte Opel’in CEO’su olmuştu ve yaklaşık 4 yıl boyunca gösterdiği başarı sayesinde Yılın Üst Düzey Yöneticisi gibi ödüllere layık görülmüştü. 

Kariyerini Stellantis dışında ilerletmek istediğini belirten Lohscheller’ın yerine, Renault’nun Almanya, İsviçre ve Avusturya ayağında CEO pozisyonunda görevli Uwe Hochgeschurtz gelecek. 1 Eylül itibarıyla Hochgeschurtz, Stellantis’in üst düzey yönetim ekibine katılacak ve Opel’in raporlarını doğrudan Stellantis CEO’su Carlos Tavares’e iletecek.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.