Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

OPPO, Yeni Giriş Seviyesi Akıllı Telefonu A16’yı Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OPPO, Yeni Giriş Seviyesi Akıllı Telefonu A16'yı Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

OPPO, Yeni Giriş Seviyesi Akıllı Telefonu A16'yı Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Akıllı telefon sektöründe her geçen gün yükselmeye devam eden OPPO, bu kez gözünü giriş seviyesine dikti. Şirket, giriş seviyesine için oldukça iddialı bir model geliştirmeyi başarmış gibi görünüyor.

OPPO A16 olarak karşımıza çıkan bu model, fiyatına göre oldukça ileri seviye özellikler sunuyor. Giriş seviyesi bir cihaz olması sebebiyle birkaç özellikten feragat etmeniz gerekse de genel olarak OPPO A16’nın rakiplerine göre iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz. İşte yeni giriş seviyesi modelin özellikleri ve fiyatı:

5000 mAh batarya ve HD+ çözünürlük:

OPPO A16

OPPO A16 modelinde; 6,5 inç boyutunda, HD+ çözünürlüğünde (720 x 1600 piksel) ve 60 Hz tazeleme hızına sahip bir ekran bulunuyor. Ön kameraya baktığımızda 8 MP değerinde bir lens bizleri karşılıyor. Arka tarafta ise 3 adet lens bulunuyor. Bunların ikisi 2 MP değerindeki lensleri kullanırken ana kamera, 13 MP değerindeki lensi kullanılıyor.

Cihazın içine baktığımızda MediaTek’in Helio G35 platformunu görüyoruz. Bunun yanında 3 GB RAM’e sahip olan telefonda 32 GB depolama alanı karşımıza çıkıyor. Bağlantı kısmında cihaz, Bluetooth 5.0 destekliyor. Bunun yanında 3,5 mm jak girişini de üzerinde bulunduran cihazda veri aktarımı ve şarj işlemleri için USB Type-C kullanılmış.

OPPO A16 tüm özellikleri:

Ekran: 6,5 inç, HD+ (720 x 1.600 piksel) çözünürlük, 60 Hz İşlemci: MediaTek Helio G35 RAM: 3 GB Depolama: 32 GB Arka Kamera: 13 MP ana kamera, 2 MP, 2 MP Ön Kamera: 8 MP Batarya: 5.000 mAh Bağlantı: USB Type-C, Bluetooth 5.0 İşletim Sistemi: ColorOS 11.1

Fiyata gelirsek:

OPPO A16

OPPO A16’nın tahmin edilen satış fiyatı vergiler hariç 140 dolar (yaklaşık 1200 TL) olarak paylaşıldı. Fiyatı da göz önünde bulundurarak cihaz hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.