Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Oyuncu PC’lerini Kıskandıracak Özelliklere Sahip Akıllı Telefon Lenovo Legion Phone Duel 2 Duyuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oyuncu PC'lerini Kıskandıracak Özelliklere Sahip Akıllı Telefon Lenovo Legion Phone Duel 2 Duyuruldu

Oyuncu PC'lerini Kıskandıracak Özelliklere Sahip Akıllı Telefon Lenovo Legion Phone Duel 2 Duyuruldu

Çinli teknoloji devi Lenovo’nun bir süredir sızıntıları ortaya çıkan yeni oyuncu telefonu Lenovo Legion Phone Duel 2, beklentileri karşılayan uçuk özellikleri ve benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlayan yenilikçi tasarımıyla resmen duyuruldu. Devasa ekranı ile adeta taşınabilir konsol hissiyatı uyandıran akıllı telefon, donanım noktasında ise amiral gemilerinin dahi üzerine çıkıyor.

Lenovo Legion Phone Duel 2’ye önden baktığımızda oldukça ince çerçevelere sahip, herhangi bir çentik ya da kamera deliği bulunmayan gerçek uçtan uca ekran tasarımı görüyoruz. Legion Phone Duel 2’nin “oyun” odaklı bir akıllı telefon olduğunu düşünürsek ön kamera için ekran bütünlüğünün bozulmamasının bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz.

Lenovo Legion Phone Duel 2, günümüzün en yenilikçi tasarımlarından birini ortaya koyuyor

lenovo oyuncu telefonu

Lenovo Legion Phone Duel 2’nin tasarım konusunda farkını ortaya koyduğu asıl nokta ise arka yüzeyi. Çoğu akıllı telefonun aksine cihazın ortasında, boydan boya bir kamera ve soğutma modülüne sahip olan Legion Phone Duel 2, bu nedenle çift arka kamera kurulumunu, RGB aydınlatmalı Legion logo ve ismini ve çift fanlı soğutma sisteminin dışarıya açılan hava kanallarını cihazın ortasına yerleştiriyor. 

Lenovo Legion Phone Duel 2’ye arkadan baktığımızda günümüz akıllı telefonlarına hiç benzemeyen bir cihazla karşılaştığımızı söyleyebiliriz. Ancak bu fark, özellikle tek elle kullanımda bir eksi puan olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Zira kamera ve diğer donanım çıkıntılarının cihazın ortasında yer alması, tek elle tutuşu bir nebze de olsa zorlaştıracaktır.

Detaylar geliyor…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.