Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Özgürleşmek İçin Varlıklarından Kurtulan Elon Musk, Son Evini de Satacağını Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Özgürleşmek İçin Varlıklarından Kurtulan Elon Musk, Son Evini de Satacağını Duyurdu

Özgürleşmek İçin Varlıklarından Kurtulan Elon Musk, Son Evini de Satacağını Duyurdu

Tesla ve SpaceX’in CEO’su olmanın yanı sıra kripto para piyasası üzerindeki etkileriyle gündemde kalan Elon Musk, geçtiğimiz sene kendisine ait tüm mal varlığını satacağını açıklamıştı. Açıklamadan sonra ünlü milyarder, başta evleri olmak üzere kişisel varlıklarını tek tek satmaya başladı.

Bunu bir özgürleşme eylemi olarak yapan Elon Musk, bugün Twitter üzerinden paylaştığı gönderiyle sahip olduğu son evi satacağını duyurdu. Evin özel bir mekan olduğunu belirten Musk, burada büyük bir ailenin yaşaması gerektiğini ifade etti.

“Varlık insanı aşağı çekiyor”

elon musk

Geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamayla sahip olduğu varlıkları satarak ‘evsiz’ olacağını duyuran Elon Musk, evlerini elden çıkarmaya başladı. “Neredeyse tüm kişisel varlıklarımı satıyorum. Bir evim olmayacak.” ifadeleriyle aldığı kararı haber eden Musk, sonraki açıklamalarında “Bir bakıma varlık, insanı aşağı çekiyor. Ayrıca bir sürü eve sahibim ancak kimse kullanmıyor. Ben de şahsen pek sık kullanmıyorum. Örneğin 2002 ve 2017 arasında,​ Bay Area’da kaldığım dönemde evim yoktu. Haftanın yarısı oradaydım ama hep fabrikada, arkadaşımın evinde, ya da otelde yattım. 15 yıl böyle yaşadım.” şeklinde devam ederek aldığı kararın nedenini anlatmıştı.

Son evini satacak

elon musk

Ünlü milyarder, bu son evini satacağını ifade ettiği bir tweet paylaştı. “Kalan son evimi satmaya karar verdim. O evde büyük bir ailenin yaşaması gerek. Orası özel bir yer.” ifadeleriyle durumu duyuran Musk, San Francisco’nun Bay Area bölgesinde bulunan evi de satılınca tamamen evsiz olacak. Zengin olduğu için bazı eleştirilere hedef olan “Mars İmparatoru”, bu şekilde minimalist ve göçebe bir yaşam tarzına adım atacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.