Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Paul Walker’ın ‘Hızlı ve Öfkeli’de Kullandığı Toyota Supra, Tam 550 Bin Dolara Satıldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Paul Walker'ın 'Hızlı ve Öfkeli'de Kullandığı Toyota Supra, Tam 550 Bin Dolara Satıldı

Paul Walker'ın 'Hızlı ve Öfkeli'de Kullandığı Toyota Supra, Tam 550 Bin Dolara Satıldı

Merkezi ABD’nin Arizona eyaletinde bulunan bir otomobil müzayede şirketi olan Barrett-Jackson,  2021 Barrett-Jackson Las Vegas müzayedesi sırasında koleksiyonundaki birbirinden değerli otomobilleri açık artırmaya çıkardı ve özel koleksiyon araçları için beklentileri aşan fiyatlarda alıcı buldu.

Barrett-Jackson’ın son müzayedesinde en çok dikkat çeken model hiç şüphesiz ilk iki Hızlı ve Öfkeli filminde Paul Walker tarafından kullanılan 1994 Toyota Supra oldu. Özel bir gövde kitine sahip olan araç, iç ve dış çekimlerde kullanılmış olsa da hiçbir yarış sahnesinde yer almamıştı.

1994 toyota supra

Serinin ilk filminin vizyona girmesinin üzerinden tam 20 yıl geçmiş olması ve Hızlı ve Öfkeli 9‘un bu hafta seyircilerle buluşacak olması, bu özel Supra’nın oldukça yüksek bir fiyata satılmasını garanti ediyordu ancak sonuç, beklentileri dahi aşmış durumda.

toyota supra satıldı

2005 yılında gerçekleştirilen bir açık artırmada yine Hızlı ve Öfkeli serisinde kullanılan bir Toyota Supra, 185 bin dolara alıcı bulmuştu. Ancak yeni Hızlı ve Öfkeli filminin oluşturduğu ‘hype’ ile birlikte Paul Walker’ın ‘Candy Orange’ rengindeki 1994 Supra modeli, tam 550 bin dolar karşılığında satıldı.

müzayede

Bu arada söz konusu müzayede de bir bir 1979 Rolls-Royce Silver Shadow II, özel üretim bir 1981 Mercedes-Benz 380SL ve eski DJ ve yapımcı Deadmau5’e ait bir McLaren P1 de satışa çıkarıldı. Söz konusu araçlar sırasıyla 93 bin 500 dolar, 84 bin 700 dolar ve 1 milyon 567 bin 500 dolara alıcı buldu.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.