Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Philips, Dünyanın İlk Xbox Series X/S’e Özel Monitörü Momentum’u Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Philips, Dünyanın İlk Xbox Series X/S'e Özel Monitörü Momentum'u Duyurdu

Philips, Dünyanın İlk Xbox Series X/S'e Özel Monitörü Momentum'u Duyurdu

Televizyon ve monitör sektörünün öncü isimlerinden Philips, “Momentum” olarak isimlendirdiği yeni monitörünü duyurdu. Xbox Series X/S’e özel olarak hazırlanan bu monitör, özelliği ile de bir ilk olma özelliği taşıyor. Şirket, Xbox sahiplerinin ihtiyacı olan tek şeyin bu monitör olduğunu belirtiyor.

Philips Momentum serisinin amiral gemisi, 55 inç büyüklüğündeki “559M1RYV“. Aslında bu büyüklük, bir monitör için oldukça fazla. Ancak şirket, Xbox ile yaptığı iş birliği nedeniyle bu özel ürüne televizyon değil, monitör diyor. 4K çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranına sahip olan Philips Momentum, özellikle de Xbox Series X sahipleri için pürüzsüz bir oyun deneyimi vadediyor.

Karşınızda 55 inç büyüklüğündeki Momentum

Philips Momentum 559M1RYV

Philips’in Xbox Series X/S’e özel olarak tasarladığı monitör, VESA DisplayHDR 1000, değişken tazeleme oranı ve düşük gecikme süresi gibi oyunlar için olmazsa olmaz özelliklere sahip. Bu arada, VESA DisplayHDR 1000 sertifikasının ilk kez Philips Momentum’a verildiğini de unutmamak gerekiyor. Philips Monitors Global Ürün Pazarlama Sorumlusu Chris Brown, bu ilkin konsol oyuncuları için devrim niteliğinde olacağını ifade ediyor.

Oyun dediğimiz zaman karşımıza çıkan önemli hususlardan birisi de ses kalitesi. Bu konuda da iyi bir iş çıkaran Philips Momentum, Bowers & Wilkins isimli hoparlör şirketi tarafından geliştirilmiş özel hoparlörlere sahip. Philips, bu hoparlörlerin oyun deneyimini tamamlayacağını belirtiyor. 

İşte Philips Momentum için hazırlanmış tanıtım videosu

Philips, dünyada ilk olan Xbox Series X/S’e özel monitörünün fiyatını şimdilik açıklamadı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.