Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Pink Floyd’un Solisti, Mark Zuckerberg’ün Şarkılarından Birine Yaptığı Teklifi Küfürle Reddetti

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pink Floyd'un Solisti, Mark Zuckerberg'ün Şarkılarından Birine Yaptığı Teklifi Küfürle Reddetti

Pink Floyd'un Solisti, Mark Zuckerberg'ün Şarkılarından Birine Yaptığı Teklifi Küfürle Reddetti

Geçmişten bugüne kendine devasa bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış olan Pink Floyd’u hayatı boyunca hiç dinlememiş olan insanların bile en az bir kere duymuşluğu vardır. Bu denli çok sayıda insana ulaşmış olan Pink Floyd, diğer başarılı gruplarda da olduğu gibi markaların dikkatini çekmeyi her zaman başardı. 

Son olarak Facebook ile karşı karşıya kalan başarılı grubun kurucu üyelerinden Roger Waters, ortaya koyduğu şarkılardan birinin yüklü miktarda para karşılığında bir Instagram reklamında kullanılması teklifini reddetti. Reddetme şekliyse epey sertti.

Bu, her şeyi almak için kullandıkları sinsice bir yöntem

Roger Waters ve Mark Zuckerburg

Waters, bu açıklamaları, Wikileaks’in kurucusu olan Julian Assange’in serbest bırakılması için düzenlenen bir organizasyonda yaptı. Waters’ın yaptığı açıklamalara göre Facebook’tan gelen mail’de, grubun sevilen parçalarından olan ‘Another Brick in the Wall (Bölüm 2)’ şarkısının hakları, şarkının bir Instagram reklamında kullanılması için oldukça büyük miktarda para karşılığında istendi.

Waters, katıldığı organizasyonda cevabını belirtti ve Zuckerburg’den geldiğini söylediği bu resmi mail’e oldukça sert bir şekilde “S***** Git” diyerek yanıt verdi. Waters, bunun sinsice bir hareket olduğunu, bu sayede her şeyi elde edip Instagram ve Facebook’u, şimdi olduklarından daha da büyük bir hale getireceklerini, bu sayede odada bulunan herkesi sansürlemeye devam edebileceklerini belirtti. Son olarak da bu saçmalığın bir parçası olmayacağını söyledi.

Mail’in ne zaman geldiğini özellikle belirtmemiş olsa da Waters’ın bu konu karşısında oldukça sağlam bir tavır takındığını söyleyebiliriz. Öte yandan Facebook tarafından bir açıklamanın gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Bu konu hakkında sizlerin düşünceleri neler? Sizce milyonlarca kişiye ulaşmış olan ürünlerin reklam amacıyla tekrar kullanılması iki taraf için de doğru mu? Fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.