Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Porsche, Özellikle de İç Tasarımına Bayılacağınız 2022 Model Cayenne Turbo GT’yi Tanıttı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Porsche, Özellikle de İç Tasarımına Bayılacağınız 2022 Model Cayenne Turbo GT'yi Tanıttı

Porsche, Özellikle de İç Tasarımına Bayılacağınız 2022 Model Cayenne Turbo GT'yi Tanıttı

Alman otomobil devi Porsche, 2022 model SUV modeli Cayenne Turbo GT‘yi resmen tanıttı. Dış tasarımıyla kendine hayran bırakan, iç tasarımıyla ise premium hissini sonuna kadar yaşatacak olan SUV, fena sayılmayacak fiyatıyla önümüzdeki yılın başında galerilerdeki yerini alacak. Şimdi hep birlikte, bu aracın ne gibi özelliklere sahip olduğuna yakından bakalım.

2022 model Porsche Cayenne Turbo GT’nin dış tasarımı, şirketin yeni nesil farları ile donatılmış durumda. Arka kısımda yer alan spoyler ise aracın sportifliğini ciddi oranda artırıyor. Aracın lastiklerinde 22 inç jantlar kullanılırken lip bölümlerinin genişletilmiş olması, aracın hava akış sistemlerini biraz daha iyileştirmiş durumda.

Karşınızda 2022 model Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche Cayenne Turbo GT’nin 4.0 litrelik çift turbolu bir V8 motoru bulunuyor. Bu motor, araca 631 beygir gücü ve 849 Nm tork sağlıyor. Yalnızca 3,1 saniyede 100 km/sa hıza ulaşan araç, 299 km/sa hızda gidebiliyor. Tasarımıyla zaten kendine hayran bırakan SUV, sahip olduğu motorla da otomobil tutkunlarını kendine hayran bırakacak durumda.

Porsche Cayenne Turbo GT

Aracın iç kısmına baktığımızda, kumaş ve derinin muhteşem uyumunu görüyoruz. Direksiyon, orta kolluk, göğüs ve kapı yanlarında kullanılan kumaş kaplama, araçta benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Orta panele eklenen multimedya ekranı hem yolcular hem de sürücü için gayet yeterli bir büyüklükteyken, bu ekranın üzerindeki saat de oldukça agresif bir yapıya sahip. Ayrıca, vites topuzu, vites topuzunun etrafındaki dokunmatik kontrol paneli ve direksiyon da kendine has yapılarıyla oldukça etkileyici görünüyor.

Porsche Cayenne Turbo GT

Porsche tarafından yapılan açıklamalara göre 2022 model Cayenne Turbo GT, her zaman olduğu gibi pek çok ülkede satın alınabilecek. SUV’un başlangıç fiyatı ise 180 bin 800 dolar olarak açıklandı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.