Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Rampage SMX R44 Benzeri Fiyat Performans Oyuncu Mouseları

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rampage SMX R44 Benzeri Fiyat Performans Oyuncu Mouseları

Rampage SMX R44 Benzeri Fiyat Performans Oyuncu Mouseları

Günümüzde giderek artan rekabetçi oyunlar ile birlikte oyuncu mouseları büyük önem kazandı. Özellikle FPS oyunlarında büyük önemi olan mouselar, markaya göre oldukça pahalı fiyatlara satılabiliyor Biz Türk oyuncular, fiyat/performans ürünlere yoğunlaşarak en iyi tercihi yapmaya çalışıyoruz. 

Rampage gibi fiyat-performans oyuncu ekipmanı üreticileri ise yoğun ilgiye maruz kalıyor. FPS oyunlarının olmazsa olmazı oyuncu mouseları için pek çok alternatif fiyat/performans ürünü mevcut. İşte Rampage SMX R44 modeline alternatif oyuncu mouseları:

Rampage SMX R44 Benzeri Fiyat Performans Oyuncu Mouseları:

Monster Pusat V8 Corsair Katar Pro Logitech G102  Logitech G300s Gamepower URSA MSI GG Clutch GM08 James Donkey 112i

18 adet programlanabilir tuşu ile: Monster Pusat V8

monster pusat v8

Türk bilgisayar üreticisi Monster, bilgisayar ekipmanları konusunda da oldukça aktif bir şekilde çalışmalar yürütüyor. Monster Pusat V8, sol tarafında bulunan 18 adet programlanabilir mekanik tuş ile dikkat çekiyor. Yazılımsız 6200 DPI değerine kadar çıkabilen mouse, yazılım ile oyuncuya maksimum 12400 DPI sunuyor. Cihazda 8 adet RGB aydınlatma modu bulunuyor ve 16.8 milyon renk desteği bulunuyor. Ayrıca oyun deneyiminizi daha da kişiselleştirebilmek için 8 adet ağırlık ile birlikte geliyor. Bu ağırlıklarla cihazı elinize en uygun ağırlığa getirebilirsiniz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Yalnızca 69 gram: Corsair Katar Pro

corsair katar pro

Oldukça ünlü bir donanım ve ekipman üreticisi olan Corsair, genel olarak yüksek kalitede yüksek fiyatlı ürünleri ile tanınıyor. Her ne kadar çoğu ürünü pahalı olsa da Katar Pro model mouse’u fiyat/performans oranı ile dikkat çekiyor. Cihazın dikkat çeken en önemli yanı ultra hafif olması. 69 gram ağırlığında olan Katar Pro, hafifliği ile hafif mouse arayan kullanıcıların yoğun beğenisini kazanmış durumda. Özellikle FPS ve MOBA oyunları için uygun bir mouse olduğu söyleniyor. Simetrik tasarıma sahip olan mouse, birçok farklı mouse tutuş şekline uyum sağlayabiliyor. Ayrıca 12.400 DPI optik sensöre sahip. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Küçük ve sade mouse sevenlere: Logitech G102

logitech g102

Ünlü bilgisayar ekipmanı üreticisi Logitech, ülkemizde de oldukça popüler bir üretici durumunda. 2020 yılında duyurdukları fiyat/performans oranı oldukça yüksek Logitech G102 LightSync, listemize girmeyi başarıyor. G102 LightSync, 169 gram ağırlığında, yeni nesil aydınlatmalara sahip ve Logitech G Hub ile özelleştirilebilen oldukça güncel ve modern bir fiyat/performans mouse’u olarak karşımıza çıkıyor. Mouse oldukça küçük ve sade bir tasarıma sahip. Cihazda tuş gerginliğini ayarlayan metal yaylı sistem yer alıyor ve böylece deneyim çok daha iyi oluyor. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Vazgeçilmeyen efsane: Logitech G300s

logitech g300s

Logitech’in bir diğer popüler fiyat/performans mouse’u ise yılların eskitemediği Logitech G300s oluyor. Ürün hala çok satılıyor ve kullanıcılar tarafından bol bol yorum alıyor. Çıktığı dönemden bu yana fiyat/performans oranını başarılı bir şekilde koruyan Logitech G300s, 200-2500 DPI arasında değerler sunuyor. 1ms’lik frekans hızına sahip mouse’da 9 adet programlanabilir tuş bulunuyor. G102’ye göre daha küçük ve hafif olan mouse, sadece 82 gram ağırlığında. G300s’in sağ ve sol ana tuşlarının yanlarında iki taraf toplam 4 tane tuş bulunuyor. Bu tuşlar tıklama alanını biraz azaltsa da özellikle pençe tutuşunu tercih eden oyuncular için büyük bir sıkıntı teşkil etmiyor. Oldukça ergonomik ve sade olan Logitech G300s, koruduğu popülerliği ile listemizde yerini almayı başardı. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Omron switchleri ile 20 milyon tıklama ömrüne sahip: Gamepower URSA

gamepower ursa

Bazı bilgisayar ekipmanı üreticileri sadece fiyat/performans odaklı çalışabiliyor. Neredeyse her ekipmanı fiyat/performans olan Gamepower, bu markalardan bir tanesi. Mouse, kaymaz ve terletmeyen kauçuk bir yüzeye sahip. Sağ ve sol taraflarda bulunan bu yüzeyler sayesinde parmaklarınız kaymadan oyun oynamaya devam edebiliyorsunuz. Omron tarafından üretilen gaming switchlere sahip mouse, 20 milyon tıklama ömrü sunuyor. Bu switcler tepki süresi konusunda da oldukça iddialı. 7 adet programlanabilir tuş ile gelen URSA, 10000 DPI’a kadar çıkabiliyor. Cihazın Makro yazılımı ve RGB ışıklandırması da mevcut. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kızıl ejderli aydınlatması ile: MSI GG Clutch GM08

msi gg clutch gm08

Bilgisayar donanımı ve ekipmanı konusunda oldukça popüler olan MSI, fiyat/performans oranı yüksek mouseları ile dikkatleri çekiyor. GG Clutch GM08, oldukça uygun fiyatıyla oyuncular için iyi bir seçenek olabilir. 130 gram ağırlığında, 200-4200 DPI arasında DPI desteği sunan kırmızı aydınlatmaya sahip bir oyuncu mouse’u olarak karşımıza çıkan GM08, Dragon Center yazılımı ile birlikte çalışabiliyor. Altın kaplama USB bağlantısı ile gelen mouse’un ağırlığını da kendinize göre ayarlamanız mümkün. Kendisi sunduğu özellikler ve fiyatı ile oldukça yüksek puan alan bir cihaz durumunda. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat/Performans canavarı: James Donkey 112i

james donkey 112i

Fiyat/Performans söz konusu olduğunda popüler markalar arasında James Donkey de yerini alıyor. James Donkey 112i model gaming mouse, 3200 DPI’ya kadar çıkabiliyor ve 6 adet tuşu mevcut. Mouse, tuşlarında bulunan micro switch sayesinde 5 milyon tıklama ömrü sunuyor. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Rampage SMX R44 benzeri fiyat/performans mouseları yazımızın sonuna geldik. Sizin de listede yer alan kullandığınız mouse var mı? Listeye hangi mouseları eklemek isterdiniz? Yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.