Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Realme 9’a Ait Olduğu İddia Edilen Render Görüntüleri Paylaşıldı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Realme 9'a Ait Olduğu İddia Edilen Render Görüntüleri Paylaşıldı

Realme 9'a Ait Olduğu İddia Edilen Render Görüntüleri Paylaşıldı

Realme’nin yeni amiral gemisi Realme GT 5G’nin Avrupa pazarına 15 Haziran tarihinde gireceğini ve sahip oldukları özelliklerle rekabet ortamına iddialı bir giriş yapacağını biliyoruz. Fakat birçok kişi, Realme’nin GT 5G gibi amiral gemilerine bakarken halihazırda bulunan serilerini gözden kaçırabiliyor.

Bu serilerden biri de geçtiğimiz aylarda gündemde olan Realme 8’in mirasını devam ettirecek olan Realme 9 serisi. Kullanıcılar bir süredir şirketin Realme 9 modellerinden haber duymayı beklerken Realme 9’a ait olduğu iddia edilen render görüntüleri paylaşıldı. İşte Realme 9’un muhtemel tasarımı:

4’lü arka kamera tasarımına sahip olan telefonda 64 MP ana kamera bulunacak

Realme 9

Realme 9’un arka kameraları üst sol tarafa, dikdörtgen bir modülün içine konumlandırılmış. Telefonun sağ tarafına bakıldığında ise güç tuşu görülebiliyor. Bu tuş aynı zamanda parmak izi okuyucu işlevi de görmekte. Sol tarafına baktığımıza ise üst tarafta sim kart yuvasını ve alt tarafta da ses arttırma ve azaltma tuşlarını görüyoruz.

Realme 6

Alt tarafa geçtiğimizde ise 3,5 mm kulaklık girişini, mikrofonu, şarj ve veri aktarımı için USB Type-C girişini ve hoparlörü görebiliyoruz. Üst tarafta ise telefon görüşmeleri sırasında gürültü azaltmaya yarayan bir mikrofon bulunuyor.

Realme 6

Son olarak fotoğraflardan da görebileceğimiz üzere telefonun kendine has bir yeşil renk seçeneği olacak gibi görünüyor.

Mobil cihazlar dışında, pandemi sebebiyle artan büyük ekran taleplerini gören Realme’nin MacBook Air’e rakip olacak bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Realme’nin uyguladığı stratejiler ve Realme 9’un muhtemel tasarımı hakkında sizlerin düşünceleri neler? Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.