Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Riot Bombayı Patlattı: CS:GO’nun Tahtını Tehdit Eden VALORANT, Mobil Cihazlara Geliyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Riot Bombayı Patlattı: CS:GO'nun Tahtını Tehdit Eden VALORANT, Mobil Cihazlara Geliyor

Riot Bombayı Patlattı: CS:GO'nun Tahtını Tehdit Eden VALORANT, Mobil Cihazlara Geliyor

Riot Games’in çıkışından önce hakkında fazlasıyla heyecanlandığımız, çıktıktan sonra da dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyunu VALORANT, artık mobil oyuncuları da sevindirecek. Geliştirici şirket, bugün yaptığı duyuruda popüler FPS oyununun mobil sürümünün de çıkacağını açıkladı.

Riot Games, yaptığı duyuruda mobil VALORANT için yalnızca tek bir önemli bilgi verdi, o da oyunun ismiydi. Duyuruya göre oyun, “VALORANT Mobile” ismiyle çıkış yapacak. Yani şirketin League of Legends’ı mobile taşıdığında verdiği karara benzer bir karar görmeyeceğiz. Bilmeyenler için League of Legends’ın mobil versiyonu, “Wild Rift” ismiyle çıkış yapmıştı.

Oyun hakkında hiçbir şey bilinmiyor:

valorant

VALORANT Mobile’ın çıkış tarihi, hangi donanıma sahip telefonlar tarafından destekleneceği ve ana oyundan nasıl farklara sahip olacağı henüz açıklanmadı. Dolayısıyla şu anda oyunu yalnızca ismiyle biliyoruz diyebiliriz. Öte yandan Riot Games’in oyunu yalnızca “Mobile” ekleyerek yayınlamasında rakip oyunların etkisinin olduğunu söyleyebiliriz. Örneğin PUBG’nin mobil versiyonu “PUBG Mobile” ismiyle yayınlanmış ve büyük ses getirmişti.

Riot Games’in açıklamasına göre VALORANT, yalnızca PC sürümünde 14 milyondan fazla aylık oyuncuya sahip. Şirketin her geçen gün büyüyen mobil oyun dünyasına katılmasıysa toplam aylık oyuncu sayısını çok daha üst noktalara taşıyacak. Bununla birlikte Riot Games’in mobil dünyadaki varlığı da her geçen gün artacak.

Tüm bunların yanı sıra Riot, VALORANT’ı diğer çeşitli yollarla da daha geniş bir kitleye tanıtmaya hazırlanıyor. Bu da tıpkı League of Legends’da olduğu gibi örneklerle gerçekleştirilebilir. Şirket, League of Legends’ı çizgi romanlardan Netflix’te yayınlanacak bir animasyon dizisine kadar genişletmeyi başardı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.