Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ronaldo ‘İkiyüzlülükle’ Suçlanıyor: Şişelerini Kaldırdığı Coca-Cola’nın Reklamlarında Oynamış

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ronaldo 'İkiyüzlülükle' Suçlanıyor: Şişelerini Kaldırdığı Coca-Cola'nın Reklamlarında Oynamış

Ronaldo 'İkiyüzlülükle' Suçlanıyor: Şişelerini Kaldırdığı Coca-Cola'nın Reklamlarında Oynamış

Hafta başında EURO 2020’deki Macaristan maçı öncesi basın toplantısında önünde duran Coca-Cola şişelerini kenara itip insanlara “Su için” mesajı veren Cristiano Ronaldo, geçmişte Coca-Cola reklamlarında yer aldığının ortaya çıkmasıyla birlikte ‘ikiyüzlülük‘ eleştirileriyle karşı karşıya kaldı.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Cristiano Ronaldo, 2006 Dünya Kupası sırasında Coca-Cola’nın Çin’de yayınlanan reklam filmlerinde yer alıyordu. Söz konusu reklam filminin sosyal medyada viral olmasıyla Ronaldo’ya karşı eleştiriler de hızlanmaya başladı. Hatta YouTuber Jake Buckley, “Cristiano Ronaldo kolayı sevmiyormuş öyle mi? Herhalde para ödemeyi bıraktılar” diyerek Ronaldo’nun tepkisinin yeni sponsorluk anlaşması gelmemesine bağladı.

Ronaldo’nun Coca-Cola reklamı

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları da Ronaldo’nun söz konusu hareketinin arkasında dururken; ilgili reklam filminin günümüzden 15 yıl önce yayınlandığını, yıllar içinde Ronaldo’nun fikrinin değişmiş olabileceğini ifade ettiler. Bununla birlikte; Manchester United’ın efsanelerinden Ryan Giggs, Ronaldo’nun United forması giydiği yıllarda bir antrenmanlara bile elinde Coca-Cola ile geldiğini, bunu yapmaması için kendisini uyardığını söyledi. Ayrıca Manchester United’tan eski takım arkadaşı Wayne Rooney de Ronaldo’nun gençlik günlerinde kilo almak için Big Mac hamburgerleri yediğini söylemişti.

ronaldo coca-cola

Ronaldo, daha önce bu konuda yapmış olduğu açıklamalarda çocuklarının cips, patates kızartması, kola gibi atıştırmalıkları tüketmesinden duyduğu rahatsızlığı da dile getirmişti. Ancak yine aynı Ronaldo, 2013 yılında bir fast food markası olan KFC‘nin Orta Doğu’daki reklam kampanyalarında oynamıştı.

ronaldı KFC

Cristiano Ronaldo, şu anda pek çok futbolcunun jübilesini yapmaya hazırlandığı 36 yaşında bir futbolcu ve buna rağmen futbolu en üst seviyede oynamaya devam ediyor. Ronaldo’nun bu yaşta bile son derece güçlü bir fiziğe sahip olması, beslenmesine ve vücuduna ekstra özen göstermesine bağlanıyor. 

Ancak hem eski takım arkadaşlarının açıklamaları hem de Ronaldo’nun içinde yer aldığı reklam filmleri, dünyaca ünlü futbolcunun bedeni için bir zamanlar bu kadar ‘hassas’ olmadığını, ancak yaşı ilerledikçe formunu korumak için beslenme rejimini değiştirdiğini ortaya koyuyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.