Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ronaldo’nun Sinirden Eli Ayağı Titriyor: İsviçreli Futbolcu, Penaltı Atışları Öncesi Coca-Cola Şişesini Kafaya Dikti

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ronaldo'nun Sinirden Eli Ayağı Titriyor: İsviçreli Futbolcu, Penaltı Atışları Öncesi Coca-Cola Şişesini Kafaya Dikti

Ronaldo'nun Sinirden Eli Ayağı Titriyor: İsviçreli Futbolcu, Penaltı Atışları Öncesi Coca-Cola Şişesini Kafaya Dikti

Dünyanın en popüler içecek markalarından biri olan Coca-Cola, halihazırda devam etmekte olan Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2020’nin resmi sponsorları arasında yer aldığından ürünlerini sık sık ekranlarda görmek şaşırtıcı bir durum değil. Ancak dünyanın en ‘başarılı’ futbolcularından biri kabul edilen Cristiano Ronaldo, Coca-Cola’yı EURO 2020’nin en ‘tartışmalı’ öğelerinden biri haline getirmiş durumda.

Her şey, bir basın toplantısı sırasında Ronaldo’nun önünde duran Coca-Cola şişelerini kenara doğru itip izleyenlere “Su için!” mesajı vermesiyle başladı. Devamında Fransız yıldız Paul Pogba, önünde duran ve aslen bir alkollü içecek markası olan Heineken’in alkolsüz bira şişesini alıp yere koydu ve basın toplantısına devam etti. Devamında ise Ukraynalı futbolcu Yarmolenko, Coca-Cola ve Heineken’e “Beni Bulun” diyerek Ronaldo ve Pogba’nın kadrajdan çıkardığı şişeleri önüne doğru çekti ve bazı diğer futbolcular da yine Ronaldo’nun ilk hareketini tiye alan bazı esprili göndermelerde bulundular.

ronaldo pogba

Söz konusu ‘Coca-Cola’ tartışmaları sırasında belki de en tuhaf olay geçtiğimiz akşam yaşandı. Turnuvanın mutlak favorileri arasında gösterilen Fransa, EURO 2020 son 16 turunda nispeten zayıf rakibi İsviçre ile karşı karşıya geldi. Turnuvanın en heyecanlı maçlarından birine ev sahipliği yapan müsabaka, iki takımın skor olarak birbirine üstünlük kuramaması nedeniyle seri penaltı vuruşlarına gitti.

Bilenler bilir, bilmeyenler için de açıklayalım; futbolcular, seri penaltı atışları öncesinde takımca son bir kez teknik heyet ile bir araya gelirler ve bu sırada hem moral ve taktik konuşmaları yapılır hem de oyuncular maç boyunca ortaya çıkan sıvı ihtiyacını bu toplanmalar sırasında giderirler. İşte bu penaltı atışları öncesinde İsviçreli oyuncu Granit Xhaka‘nın yapmış olduğu bir hareket, turnuva boyunca en çok konuşulan konulardan Coca-Cola’yı bir kez daha gündeme getirdi.

xhaka

Granit Xhaka, kritik penaltı atışları öncesinde sıvı ihtiyacını gidermek için su ya da sporcu içecekleri içmek yerine Coca-Cola şişesini kafaya dikmeyi tercih etti. Tahmin edebileceğiniz gibi bu ayrıntıyı fark eden sosyal medya kullanıcıları seri bir şekilde konuyla ilgili paylaşımlarda bulunmaya başladılar. İsviçre’nin penaltı atışları sonrası turnuvanın en büyük favorilerinden Fransa’yı elemiş olması, Xhaka’nın hareketi ile ilgili olarak “Kazananlar, kola içer” esprilerine neden oldu.

Granit Xhaka’nın Coca-Cola şişesini aldığı anların videosu

Sosyal medya kullanıcılarının Granit Xhaka’nın kola içmesiyle ilgili bazı paylaşımları

kola tweet

Xhaka’nın 120 dakikalık mücadele sonunda elinde kola ile takım arkadaşlarına moral konuşması yapmasına hayran kalan bir Twitter kullanıcısı…

cola tweet 2

“Xhaka kola içti ve kazandı. Kola, sudan büyüktür” (Değildir)

kola tweet 3

“Ronaldo kola içmiş olsaydı EURO 2020’ye devam ediyor olurdu. Bir de buz gibi kola içen Xhaka’ya bakın”

kola tweet 4

“Xhaka, EURO 2020 son 16 maçında penaltı atışları öncesinde bir pazar ligi oyuncusu gibi bir şişe kola devirdi”

kola tweet 5

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.