Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung, Akıllı Telefonu Dizüstü Bilgisayara Dönüştüren Akıllı Klavyesi Trio 500’ün Fiyatını Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, Akıllı Telefonu Dizüstü Bilgisayara Dönüştüren Akıllı Klavyesi Trio 500'ün Fiyatını Açıkladı

Samsung, Akıllı Telefonu Dizüstü Bilgisayara Dönüştüren Akıllı Klavyesi Trio 500'ün Fiyatını Açıkladı

Samsung, ilk kez geçtiğimiz ay duyurmuş olduğu yeni kablosuz klavye modeli Smart Keyboard Trio 500‘ün Avrupa’da satışa sunulacağını resmen onayladı ve Samsung cihazların adeta bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabilmesini sağlayan cihazın fiyatını açıkladı.

Samsung Smart Keyboard Trio 500, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile tüketicilerin karşısına çıkacak. Bu akıllı kablosuz klavye tek başına Samsung DeX yerine kullanılamıyor olsa da destekleyen Samsung cihazların tek bir tuş ile DeX moduna geçmesini ve adeta bir dizüstü bilgisayar gibi hizmet vermesini sağlıyor.

samsung klavye

Yukarıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere Smart Keyboard Trio 500’ün üzerinde standart klavye tuşlarının yanı sıra bazı renkli tuşlar da bulunuyor. Bu tuşlar, klavyenin bağlı olduğu cihazların DeX moduna girmesine ve bazı DeX işlevlerinin aktif edilmesine yarıyor. Bu arada Smart Keyboard Trio 500’ü kullanmak için One UI 3.1 sürümüne ya da Mart 2021 ya da sonraki bir güncellemeye sahip bir Galaxy akıllı telefon ya da tablete ihtiyacınız olduğunu söyleyelim.

samsung kablosuz klavye

Adından da anlayabileceğiniz gibi Smart Keyboard Trio 500, aynı anda üç farklı Samsung cihaza bağlanabiliyor ve yukarıda bahsettiğimiz renkli tuşlar aracılığı ile bu üç cihaz aracında geçiş yapabiliyor. Şu an için Samsung, Smart Keyboard Trio 500’ün yalnızca Almanya fiyatını açıkladı ki söz konusu fiyat 44,90 euro

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.