Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung Galaxy Buds 2’nin 4 Farklı Renkle Geleceğini Gösteren Görseller Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy Buds 2'nin 4 Farklı Renkle Geleceğini Gösteren Görseller Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Buds 2'nin 4 Farklı Renkle Geleceğini Gösteren Görseller Ortaya Çıktı

Son yıllarda bütün büyük akıllı telefon üreticileri peş peşe kendi tamamen kablosuz Bluetooth kulaklıklarını tanıtmaya başlamıştı. Samsung’un kulaklıkları Galaxy Buds da yeni serisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Mayıs ayında FCC için bir form hazırlayan Samsung, 4 farklı renk seçeneğini değerlendirmeye aldığını göstermişti. Yeni ortaya çıkan bilgisayar tasarımı görüntüler her 4 rengi de doğrulasa da, çok fazla bir detay içermiyor.

Galaxy Buds 2, 4 farklı renkte gelecek:

galaxy buds 2

Bunlara ek yeşil renk seçeneği de olacak.

Görsellerde Galaxy Buds 2 için 4 farklı renk seçeneği bulunduğu göze çarpıyor. Bu renk seçenekleri siyah, beyaz, yeşil ve mor olacak. Kulaklıkların hepsinin kutuları beyaz olmakla beraber kulaklıkların rengi ile kutuların içinin rengi aynı olacak.

Ne yazık ki paylaşılan görsellerde kulaklıklara dair çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Yine de görüldüğü kadarıyla Galaxy Buds 2 gelişmiş ses engelleme teknolojisine sahip olacak. Bunu da sahip olduğu 2 mikrofon ile gerçekleştirecek. Kulak içi kısımda ise silikon bantlar bulunacak. Bu anlamda Samsung’un Galaxy Buds Pro’lardan ilham aldığını söyleyebiliriz.

Galaxy Buds 2 gizemini koruyor

buds 2 render

FCC Başvurusuna göre Buds 2’nin şarj kılıfı 500mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca her bir kulaklıkta da 60mAh batarya bulunulacak. Yani kılıf kulaklıkları en az 4 defa tam olarak şarj edebilecek.

Spekülasyonlara göre Samsung Galaxy Buds 2’yi 28 Haziran’da gerçekleştireceği Mobile World Congress etkinliğinde tanıtabilir. Öte yandan yeni kulaklıklarım tanıtılmasının söz konusu olabileceği diğer bir etkinlik de Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan ve Samsung’un yeni Galaxy Z serisi telefonun tanıtacağı etkinlik. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.