Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung Galaxy S22 Ultra İçin ‘Keşke Böyle Olsa’ Dedirten Konsept Tasarım [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy S22 Ultra İçin 'Keşke Böyle Olsa' Dedirten Konsept Tasarım [Video]

Samsung Galaxy S22 Ultra İçin 'Keşke Böyle Olsa' Dedirten Konsept Tasarım [Video]

Akıllı telefonlarla ilgili konsept tasarımlar oluşturma konusunda oldukça başarılı işler çıkaran LetsGoDigital, Samsung’un 2022’nin başında duyurması beklenen amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra için bir tasarım paylaştı. Konsept tasarım, gerçek olması durumunda pek çok Samsung hayranını mest edebilir gibi görünüyor.

LetsGoDigital’e göre Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21 ailesinde olduğu gibi düz ekran tasarımını benimseyecek. Keskin hatlara sahip olmayan bir kasayla gelecek telefon, yine ekranının orta kısmında ön kameraya ev sahipliği yapacak. LetsGoDigital, Samsung Galaxy S22 Ultra’nın asıl sürprizinin ekranın arka kısmında olacağına inanıyor.

İşte Samsung Galaxy S22 Ultra için oluşturulan konsept tasarım

Samsung Galaxy S22 Ultra

LetsGoDigital, Samsung Galaxy S22 Ultra’nın beşli kamera kurulumuyla geleceğini düşünüyor. Bu kamera kurulumunda yer alan donanımlara da atıfta bulunan ekip, 200 MP çözünürlük sunan ana kamera, ultra geniş açılı kamera, telefoto kamera, periskop kamera ve lazer otomatik odaklama sensörünün bu telefonda yer alacağını söylüyor. Açık konuşmak gerekirse bu tür bir kamera kurulumu, Samsung’un sektördeki dominasyonunu olumlu yönde etkileyebilir.

Samsung Galaxy S22 Ultra konsept

Hazırlanan konsept tarafının alt kısmında bir USB Type-C girişi ile hoparlör ve mikrofon yer alıyor. Ancak ekip, bu telefonun SPen desteğine de sahip olacağını düşünüyor. Bu şaşırtıcı değil zira istisnasız her yıl, Galaxy Note serisinin kaldırılacağı ve Galaxy S serisinin SPen desteğine sahip olacağı söylenip duruyor. Ancak LetsGoDigital, bu akıllı kalemin koyulabileceği bir bölümü telefon konseptine eklememiş.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra konseptinde bahsetmemiz gereken son özellik, bu telefonda yer alacağı düşünülen aktif soğutma fanı. Buna benzer sistemler çeşitli akıllı telefonlarda kullanılıyor olsa da Samsung, bugüne kadar bir akıllı telefonu fan ile soğutmayı denemedi. Ancak kim bilir, 2022 yılı Samsung’un da bu teknolojiyi benimseyebileceği bir yıl olabilir.

İşte Samsung Galaxy S22 Ultra için hazırlanan konsept tasarım

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.