Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

‘Samsung Gibi Görünmeyen’ Tasarıma Sahip Akıllı Telefon Samsung Galaxy M42 5G Duyuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

'Samsung Gibi Görünmeyen' Tasarıma Sahip Akıllı Telefon Samsung Galaxy M42 5G Duyuruldu

'Samsung Gibi Görünmeyen' Tasarıma Sahip Akıllı Telefon Samsung Galaxy M42 5G Duyuruldu

Dünyanın en popüler akıllı telefon markası olan Samsung, bütçe dostu akıllı telefon serisi Galaxy M’in en yeni üyesi olan Galaxy M42 5G‘yi duyurdu. Son dönemde karşımıza çıkan çoğu Samsung akıllı telefonun aksine damla çentikli bir tasarım ile gelen Galaxy M42 5G, hem önden hem de arkadan baktığımızda pek de “Samsung gibi görünmeyen” bir tasarım sunuyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Galaxy M42 5G, delikli ekran yerine damla çentikli bir tasarım sunuyor. seviyesine göre ince sayılabilecek ekran çerçevelerine sahip olan akıllı telefon, bu sayede kullanıcılara yüksek ekran/gövde oranı sağlayabiliyor. Cihazın arkasını çevirdiğimizde ise kare şeklinde, dörtlü bir kamera kurulumu; ayrıca pötikare benzeri bir desene sahip dört katmanlı bir arka yüzey görüyoruz.

Samsung Galaxy M42 5G, çoğu Samsung telefona kıyasla benzersiz bir görünüm sunuyor

galaxy m42 5g renkler

Samsung Galaxy M42 5G, bütçe dostu bir akıllı olmasına rağmen kalbinde Snapdragon 750G gibi hiç de fena sayılmayacak bir işlemciye yer veriyor. 8 GB’a kadar RAM kapasitesi sunan akıllı telefonda 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor.  Galaxy M42 5G, 5.000 mAh bataryasıyla bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor olsa da 15W şarj desteğinin günümüz şartları için düşük bir güç çıkışı olduğunu ifade edebiliriz.

Samsung tarafından geliştirilen 48 MP ISOCELL GM2 sensörüne ve f/1.8 diyaframlı bir lense sahip ana kamerasını 8 MP ultra geniş açı, 5 MP derinlik sensörü ve 5 MP makro kamera ile destekleyen Galaxy M42 5G, damla çentiğinde ise 20 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Samsung Galaxy M42 5G

Samsung Galaxy M42 5G özellikleri

İşlemci: CPU: Snapdragon 750G GPU: Adreno 619 RAM: 6/8 GB Depolama: 128 GB Ekran: Boyut: 6,6 inç Çözünürlük: HD+ Panel:  Super AMOLED Arka Kamera: Ana Kamera: 48 MP, f/1,8 Ultra Geniş Açı Kamera: 8, f/2,2 Makro Kamera: 5 MP, f/2,4 Derinlik Sensörü: 5 MP Ön Kamera: 20 MP, f/2,2 Batarya: Kapasite: 5.000 mAh Hızlı Şarj: 15W İşletim Sitemi: OS: Android 11 Arayüz: One UI 3.1

Siyah ve gri olmak üzere iki ayrı renk seçeneğine sahip olan yeni Samsung Galaxy M42 5G, 6 GB RAM’li versiyonu için yaklaşık 295 dolar, 8 GB RAM’li versiyonu için ise yaklaşık 322 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ancak cihazın Türkiye’de satışa sunulması halinde ek vergilerle birlikte fiyatın daha da yükselmesini bekleyebiliriz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.